Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Arsenal sa dočkal!

Arsenal sa dočkal! čakania na trofej je ukončené! 17.5.2014 tento dátum sa zaryje fanúšikom Gooners do pamäti vďaka dnešnému zápasu proti Hull city v ktorom dokázali otočiť nepriaznivý stav 2:0!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Hullu mali vynikajúci vstup do stretnutia, v úvode zaskočili favorita a už vo ôsmej minúte vyhrávali 2:0. O prvý presný zásah stretnutia sa postaral v 4. minúte Chester, ktorý sa v šestnástke dostal k odrazenej lopte a poslal ju do protipohybu brankára. "Kanonieri" sa ani nestihli spamätať a už prehrávali 0:2. Vo 8. minúte prišiel ďalší center do vápna, Fabianski prvú strelu ešte kryl, no na druhú z kopačky Daviesa už nemal nárok. Arsenal sa po šokujúcom úvode otriasol a v 17. minúte sa mu podarilo znížiť, keď sa trafil Cazorla. Londýnčania postupne prebrali taktovku hry, držali loptu, no dlho si nevedeli vypracovať šancu na vyrovnávajúci gól. Navyše si museli dávať pozor na brejky súpera. V 71. minúte sa im to už podarilo. Cazorla poslal center do šestnástky a Koscielny umiestnil loptu do siete - 2:2. Arsenal mohol rozhodnúť ešte v riadnom hracom čase, no Gibbs ani Giroud svoje šance nepremenili. Zápas tak pokračoval v predĺžení, v ktorom rozhodol v 109. minúte gól Ramseyho.

Pohár FA - finále:

Arsenal Londýn - Hull City 3:2 pp (2:2, 1:2)

Góly: 17. Cazorla, 71. Koscielny, 109. Ramsey - 4. Chester, 8. Davies.

Rozhodca: Probert, ŽK: Giroud - Huddlestone, Meyler, Davies, 89.345 divákov.

zostavy:

Arsenal: Fabianski - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Arteta - Cazorla (106. Rosický), Özil (106. Wilshere), Podolski (62. Sanogo) - Giroud

Hull: McGregor - Chester, Davies, Bruce (67. McShane) - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Rosenior (102. Boyd) - Fryatt, Quinn (75. Aluko)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články