Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Schwarzer opúšťa Chelsea

Kroky austrálskeho futbalového brankára Marka Schwarzera, ktorý opúšťa Chelsea Londýn, budú smerovať do Leicestru City. Podľa agentúry Reuters túto informáciu potvrdil tréner "The Blues" Jose Mourinho.
Zdroj: Youtube
Zdieľajte:

Štyridsaťdvaročný Schwarzer pôsobil v úlohe náhradníka a v minulej sezóne nastúpil za Chelsea 12-krát. V aktuálnom ročníku neodchytal ani na jedno stretnutie. "Chcel by som sa verejne poďakovať Markovi Schwarzerovi, pretože nás opúšťa a je to skvelý chlapík. Vždy, keď sme ho potrebovali ako brankára, bol k dispozícii. Zapadol do nášho tímu aj ako človek a veľký profesionál," uviedol portugalský kormidelník. "V mene svojom, ako aj v mene realizačného tímu a hráčov chcem povedať, že prichádzame o skvelého človeka. Prajeme mu len to najlepšie v novom pôsobisku v Leicesteri."

Schwarzer pôsobil v Anglicku od roku 1996. Hral za Bradford City, Middlesbrough a Fulham predtým, ako odišiel do Chelsea v roku 2013. Za reprezentáciu Austrálie nastúpil na 109 duelov.

Leicester sa trápi a aktuálne mu patrí posledná priečka v tabuľke Premier League. Najbližšie ho čaká v sobotu súboj s Aston Villou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články