Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Favoritom na nového trénera AC Miláno bývalý hráč Rossoneri

MILÁNO - Kto sa stane novým trénerom AC Miláno? Hlavným favoritom je bývalý hráč klubu.
Radosť hráčov AC Miláno.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Stefano Pioli skončí v pozícii hlavného trénera AC Miláno po tejto sezóne. Vedenie Rossoneri podnikne v najbližších týždňoch všetky kroky potrebné k ukončeniu tejto spolupráce, informoval nedávno Fabrizio Romano na sociálnej sieti X.

Vedenie milánskeho veľkoklubu zvažuje niekoľkých kandidátov na pozíciu trénera, ale aktuálne je hlavným favoritom Holanďan Mark van Bommel, bývalý hráč Rossoneri a v súčasnosti tréner belgických Antverp. Informuje o tom MilanNews.it s odvolaním sa na SportMediaset.

Hlavný poradca AC Milána a bývalý hviezdny útočník Zlatan Ibrahimovič pomáha s výberom nového trénera. Skôr by preferoval Taliana Antonia Conteho, no klub nemá rozpočet na platy a prestupy, ktoré požaduje. Podľa nedávnych správ sa mal Conte dohodnúť na podmienkach spolupráce s iným talianskym klubom - SSC Neapol, na lavičke ktorého nahradí Francesca Calzonu.

Marc van Bommel hral na San Sire v rokoch 2011 a 2012. Antverpy vedie od leta 2022 a priviedol ich do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Prečítajte si aj

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.Calzona to má v Neapole spočítané: Klub sa už dohodol s týmto hviezdnym trénerom
Zdieľajte:
Zdroje informácií: MilanNews.it, SportMediaset

Diskusia

Podobné články