Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Calzona to má v Neapole spočítané: Klub sa už dohodol s týmto hviezdnym trénerom

NEAPOL - Francesco Calzona to má v Neapole zrátané! Taliansky klub sa už dohodol s týmto trénerským esom.
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Zdieľajte:

Bývalý tréner Juventusu Turín, Interu Milána, Chelsea Londýn, Tottenhamu Hotspur či talianskej reprezentácie Antonio Conte je pripravený prevziať Neapol. Podľa RAI Sport sa 54-ročný odborník dohodol s vedením talianskeho klubu na podmienkach trojročnej zmluvy s platom 6,5 milióna eur ročne.

Antonio Conte súhlasil aj s prestupovou stratégiou vedenia Neapola - malým počtom cielených podpisov. Podľa Conteho je káder Neapola skvelý, potrebuje len mentálny reštart. Naposledy viedol Tottenham Hotspur, na lavičke ktorého skončil v roku 2023.

Prečítajte si aj

Dávid Hancko (vpravo) a futbalisti Feyenoordu Rotterdam.VIDEO Tréner Hancka a Sauera o svojom presune do Liverpoolu: Pre mňa je to jasná záležitosť

Conte patrí medzi najúspešnejších trénerov, na konte má osem titulov - päť s Juventusom, jeden s Interom a ďalšie dva získal s Chelsea.

Conteho príchod do Neapola bude znamenať koniec Francesca Calzonu na lavičke talianskeho klubu. Dilemu tak bude mať rozlúsknutú aj vedenie slovenského zväzu, pretože Calzona je trénerom našej reprezentácie, s ktorou sa predstaví na EURO v Nemecku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RAI Sport

Diskusia

Podobné články