Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vinný z troch násilných činov: Reprezentačný útočník Slovana spoznal svoj trest!

BRATISLAVA - Je vinný z troch násilných činov. Nová akvizícia ŠK Slovan Bratislava Gerson Rodrigues spoznal svoj trest.
Gerson Rodrigues kope pokutový kop.
Gerson Rodrigues kope pokutový kop. Zdroj: TASR - Martin Baumann
Zdieľajte:

Luxemburský futbalista Gerson Rodrigues z bratislavského Slovana dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a peňažnú pokutu vo výške 1500 eur. V stredu o tom rozhodol luxemburský súd, ktorý uznal Rodriguesa za vinného z troch násilných činov. Voči verdiktu sa môže odvolať, pripomenul luxemburský denník L'essentiel.

Obvinenia sa týkali domáceho násilia voči jeho bývalej partnerke i dvoch konfliktov na verejnosti. Skutky sa mali stať v marci 2019, júni a novembri 2022. Okrem 1500 eur musí 28-ročný hráč zaplatiť aj odškodné obetiam, dovedna vyše 3700 eur.

Prečítajte si aj

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.Calzona zhodnotil hororový polčas v Nórsku: Vyzeralo to, ako keby sme sa iba teraz spoznali

Jeho právny zástupca Guillaume Rauchs spochybňoval obvinenia v priebehu celého procesu a vyhlásil, že jeho klient sa už chce sústrediť predovšetkým na futbal a rodinu. Rodrigues nebol na stredajšom pojednávaní prítomný. Prokuratúra pre neho požadovala trest na 15 mesiacov s podmienečným odkladom.

Slovan angažoval Rodriguesa vo februári tohto roka na hosťovanie do konca kalendárneho roka z kyjevského Dynama a doposiaľ má za "belasých" na konte päť gólov v ôsmich zápasoch. Minulý týždeň nastúpil za svoju reprezentáciu v semifinále baráže o ME, Luxemburčania prehrali na pôde neskoršieho postupujúceho Gruzínska 0:2. Na konte má 60 zápasov a 21 gólov v národnom tíme.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články