Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prezident Barcelony: Realu Madrid Mbappého nezávidím, jeho príchod pokazí atmosféru v šatni

BARCELONA - Prezident Barcelony Joan Laporta: Mbappého Realu Madrid nezávidím, pokazí atmosféru v šatni!
Kylian Mbappé oslavuje penaltový gól PSG na 1:1.
Zdroj: TASR/AP - Thibault Camus
Zdieľajte:

Francúzsky útočník Kylian Mbappé sa podľa informácií z viacerých zdrojov dohodol s Realom Madrid na podpise kontraktu a v lete posilní klub ako voľný hráč po tom, čo mu vyprší zmluva s PSG.

Prezident konkurenčnej Barcelony Joan Laporta na tieto zvesti reagoval a tvrdí, že Mbappého Realu Madrid vôbec nezávidí. Vysvetlil prečo.

"Či závidím Realu Madrid Mbappého? Ani trochu, ani trochu. Navyše nie je jasné, či ho podpíšu alebo nie," cituje Laportu Mundo Deportivo.

"Uvidíme. Nemám o tejto veci žiadne informácie, ale mám intuíciu. Je tu istý problém. Ak príde, budete musieť niekoho predať, však? Pretože nemôžu hrať spolu na rovnakej pozícii a okrem toho sú obaja veľmi slávni hráči. Navyše, ak hovoríte o číslach v jeho zmluve, pokazí to atmosféru v šatni. Toto nie je dar."

Prečítajte si aj

Oriol Romeu a Stanislav Lobotka.O prestupe Lobotku sme sa už rozprávali so zástupcami tohto giganta, prezráda jeho agent

Joan Laporta predpovedá, že príchod Mbappého môže narušiť atmosféru v kabíne Realu Madrid. Už skôr sa objavili informácie, že po príchode Mbappého mu bude musieť uvoľniť miesto Rodrygo Goes, ktorý hráva na rovnakej pozícii a dôvodom sú jeho nevyrovnané výkony.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články