Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

O prestupe Lobotku sme sa už rozprávali so zástupcami tohto giganta, prezráda jeho agent

NEAPOL - Agent Lobotku prezradil, že o jeho prestupe sa už rozprával so zástupcami jedného z najslávnejších tímov sveta.
Oriol Romeu a Stanislav Lobotka.
Zdroj: TASR/AP - Emilio Morenatti
Zdieľajte:

Agent Stanislava Lobotku Branislav Jašurek odhalil, že športový riaditeľ FC Barcelony Deco aj hlavný tréner Xavi majú záujem o služby slovenského reprezentanta. Napokon, samotný Xavi pred osemfinálovým zápasom LM proti Neapolu odpovedal na otázku talianskeho novinára, že z tímu súpera by najradšej mal v Barcelone práve Lobotku.

"Lobotka by rád hral za klub, ktorý bojuje o víťazstvo v Lige majstrov. Má 30 rokov, takže ak dostane neodmitnuteľnú ponuku, prediskutujeme to s klubom,“ cituje TuttoNapoli slová Lobotkovho agenta.

Prečítajte si aj

Oriol Romeu a Stanislav Lobotka.VIDEO Lobotka v Lige majstrov žiaril: V tomto prekonal všetkých spoluhráčov aj všetky hviezdy Barcelony!

"Hovorili sme o tom s Decom. Barcelona by ho podpísala, ale musí sa stať veľa vecí. Stanislav mi poslal screenshot toho, čo o ňom Xavi povedal. Poslal som mu jednu ukážku, koľkokrát sme o ňom hovorili, pretože sa ma Xavi často pýta na Lobotku," prezradil Jašurek.

Agent 30-ročného reprezentačného stredopoliara tiež dodal, že Lobotka vlani v lete dostal ponuky zo Saudskej Arábie, ale odmietol ich, pretože chce hrať v Európe a bojovať v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TuttoNapoli

Diskusia

Podobné články