Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel o zranení: Také veci k futbalu patria

Škrtel má na hlave 10 stehov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sezóna anglickej Premier League je síce v plnom prúde, no zvyšok planéty má v týchto dňoch trošku iné starosti. Blížia sa Vianoce a vtedy aj futbal musí ísť bokom. Slovenský reprezentant Martin Škrtel si dal vo včerajšom zápase s Arsenalom predčasný darček v podobe gólu.

Bol to zápas plný zvratov, na konečných 2:2 vyrovnával Škrtel v siedmej nadstavenej minúte. "Po tom ako sme inkasovali druhý gól sme všetky sily vrhli do útočenia a som rád, že sa nám napokon podarilo aspoň vyrovnať. Po dlhšom čase sa mi podarilo skórovať a som šťastný, že som mužstvu pomohol k zisku bodu. No myslím si, že sme si zaslúžili viac," povedal pre svoj oficiálny web. Škrtel sa stal hrdinom zápasu, pritom ho nemusel vôbec dohrať. V druhom polčase totiž Oliver Giroud nechtiac zadrel Martinovi kopačkou do hlavy a jeho tvár zaliala krv. Opora slovenskej reprezentácie napokon skončila s 10 stehmi na hlave. "Som v poriadku. Mám bolesti, no také veci patri k futbalu."

Škrtel nezabudol ani na svojich fanúšikov, ktorým poďakoval za podporu v uplynulom roku a pridal aj vianočné želanie. "Chcel by som všetkým ľuďom zaželať príjemné prežitie vianočných sviatkov. Každému želám pekný nasledujúci rok."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: martin-skrtel.com

Diskusia

Podobné články