Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Veľký problém pre našich susedov pred MS: Reprezentácia po škandále na sústredení s ráznym krokom!

BRATISLAVA - Len so štrnástkou hráčov v poli si musí vystačiť poľská reprezentácia na majstrovstvách sveta futbalistov do 17 rokov v Indonézii.
Indonézia prišla o MS futbalistov do 20 rokov, na ktorých sa mali od 20. mája zúčastniť aj slovenskí reprezentanti.
Zdroj: TASR/AP - Dita Alangkara
Zdieľajte:

Dôvod problémov prinieslo záverečné sústredenie mladých reprezentantov na Bali, kde sa kvarteto poľských mladíkov opilo a reprezentačné vedenie ich okamžite poslalo domov. Vzápätí sa výprava Poľska dozvedela krutú správu, že hráčov na súpiske už nemôžu nahradiť.

Kniha Kylian Mbappé vydavatelstvo Motýľ.

Jeden z kvarteta opitých si cestou z baru do hotela podľa poľských médií pri páde rozsekol obočie. Správanie futbalistov kritizoval aj samotný šéf futbalového zväzu Poľska Cezary Kulesza aj ich kluby Cracovia Krakov, Lech Poznaň a Lodž.

Prečítajte si aj

Zranený Neymar v bolestiach a slzách na nosidlách.Obrovská tragédia! Neymarova priateľka zomrela počas operácie na odstránenie tuku

"Toto je naše a moje osobné veľké zlyhanie," povedal tréner poľského výberu do 17 rokov Marcin Wlodarski. "Musíme byť dôslední. Už skôr sa stalo, že niekto porušil predpisy. Hráč, ktorý to urobil, tu s nami na majstrovstvách sveta je. Chceme tiež podať ruku a vzdelávať. Toto je krok k vzdelaniu. Niektoré situácie si nemôžeme dovoliť. Verím, že to tí chlapci pochopia a raz v budúcnosti sa k nám vrátia. Mladí robia hlúposti, ale nevylučujeme ich do konca života," uviedol kouč.

Oslabení Poliaci do šampionátu vstúpili v skupine D prehrou s Japonskom 0:1 po góle Takaoku zo 77. minúty zápasu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články