Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pellegrini: Dúfam, že Frank zostane s nami

Tréner futbalistov Manchestru City Manuel Pellegrini verí, že stredopoliar Frank Lampard zostane v tíme úradujúceho anglického šampióna aj po novom roku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Lampard je ako kmeňový hráč účastníka americkej MLS New York City v Manchestri na hosťovaní do konca decembra. V závere mesiace by sa mala bývalá dlhoročná opora londýnskej FC Chelsea pripojiť v zámorí k newyorskému mužstvu, ktoré začne s prípravou na novú sezónu MLS. Pellegrini by si však Lamparda rád udržal v tíme čo najdlhšie.

"Frank je pre nás veľmi dôležitým hráčom a ja dúfam, že zostane s nami aj v roku 2015. Nezáleží to však iba odo mňa. Do celej veci sú zapletené viaceré strany. Uvidíme, ako to dopadne," povedal Pellegrini pre agentúru Reuters.

Tridsaťšesťročný Lampard sa stal hráčom New Yorku City potom, ako po uplynulej sezóne s ním Chelsea nepredĺžila zmluvu. Newyorské mužstvo má rovnakých majiteľov ako anglický šampión a tak skúsený stredopoliar putoval na hosťovanie do Manchestru. Za "Citizens" zatiaľ odohral v lige 10 duelov a strelil v nich tri góly.

Pellegrini si chce Lamparda udržať v tíme aj preto, že pre účasť na januárovom Africkom pohári národov bude City chýbať tvorca hry Yaya Toure.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články