Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda United má na krku poriadny problém: Napadol tehotnú priateľku, tá potratila

MANCHESTER - Do poriadnych problémov je namočená hviezda Man UTD. Údajne napadol tehotnú priateľku, tá potratila!
Zdroj: 43523
Zdieľajte:

Bývalá partnerka hviezdy Manchesteru United Antonyho Gabriela Cavallinová vzniesla voči futbalistovi závažné obvinenia. Podľa brazílskej verzie ESPN trestné oznámenie obsahuje štyri prípady násilia a Cavallinová viní Antonyho z napadnutia, ublíženia na zdraví a vyhrážania sa.

Cavallinová bola vo vzťahu s Antonym dva roky, žila s ním v Amsterdame počas jeho pôsobenia v Ajaxe, aj v Manchesteri po prestupe za 95 miliónov eur do tímu United. Prvému napadnutiu čelila dídžejka a influencerka vlani v júli.

Akt násilia sa mal odohrať v nočnom klube v brazílskom Sao Paulo po tom, čo sa s Antonym rozišla. Futbalista ju mal s pomocou ochranky vyviesť z podniku, ťahal ju za vlasy, ruku a strčil ju do auta. V tom čase bola v 17. týždni tehotenstva a v tom istom mesiaci potratila.

„Vo svojej výpovedi nedáva túto skutočnosť do súvislosti s agresiou, ktorú utrpela v tom istom mesiaci,“ uvádza brazílska verzia ESPN.

Prečítajte si aj

Mbappe a Neymar oslavujú gól.Neymar má jasno: Z PSG ochotný odísť len do jediného klubu

Cavallinová napriek tejto nepríjemnej skúsenosti o mesiac obnovila svoj vzťah s brazílskym futbalistom United. Ďalší útok Antonyho ale prišiel tento rok v januári, údajne pre žiarlivosť. Útok bol tak silný, že podľa slov Cavallinovej jej Antony posunul silikónovú zubnú protézu. Ošetriť ju mali dvaja lekári Manchesteru United a v apríli podstúpila operáciu v Sao Paule.

V trestnom oznámení uvádza aj ďalšie dva incidenty, pri ktorých bola obeťou Antonyho agresie. V jednom prípade mali byť svedkami jej kamarát a futbalistova matka. Pre Cavallinovú útok skončil tržnou ranou na prste. V ten istý deň ju mal Antony napadnúť znova, rozbil jej telefón a napokon ju Antonyho fyzioterapeut odviezol k lekárovi.

Po rozchode a odchode Cavallinovej do Brazílie sa jej mal Antony údajne vyhrážať, že ju zabije, ak ju uvidí s iným mužom. Žena dodala, že Antony sa vyhrážal aj samovraždou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN Brasil

Diskusia

Podobné články