Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neymar má jasno: Z PSG ochotný odísť len do jediného klubu

PARÍŽ - Neymar ochotný odísť z PSG len do jediného klubu.
Mbappe a Neymar oslavujú gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Francúzsky PSG chcel Brazílčana Neymara predať už vlani v lete. Neuspel. Prekážkou boli vysoké platové požiadavky hviezdneho futbalistu. Samotný Neymar je naklonený odchodu z Paríža. Najmä po tom, čo ho nedávno na odchod vyzývali ultras PSG priamo pred jeho domom.

Neymar chce jedine do Manchesteru United

Podľa Foot Mercato je Neymar ochotný odísť ale len do jediného klubu - Manchesteru United. Vedenie "červených diablov" a PSG podľa francúzskeho L´Equipé pokročilo v rokovaniach a Neymar by sa v lete skutočne mohol sťahovať na Old Trafford.

Neymar má v Paríži ešte platnú zmluvu na dve sezóny. Vedenie PSG za najdrahšieho futbalistu v histórii požaduje prestupovú čiastku v hodnote 70 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Hráči Newcastle United.Newcastle zbrojí na Ligu majstrov: Kontaktovalo jednu z najväčších hviezd svetového futbalu

Podľa britských médií sa tréner United Erik ten Hag snaží získať kvalitnú ofenzívnu posilu, ktorá by pomohla Marcusovi Rashfordovi. Neymara na pôsobení na Old Trafforde láka aj spojenie s krajanmi Casemirom, Antonym a Fredom.

„Okrem Marcusa Rashforda potrebujeme ešte jedného hráča so schopnosťami skórovať. Či už pôjde o hráča z nášho tímu, alebo budeme musieť niekoho podpísať,“ uviedol Erik ten Hag pre britský The Times.

Hviezdny ofenzívny trojlístok PSG Messi - Neymar - Mbappé sa toto leto s najväčšou pravdepodobnosťou rozpadne. Obaja Juhoameričania sú totiž na odchode a otázkou zostáva už len to, kam povedú ich najbližšie kroky.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Foot Mercato, The Times, L´Equipé

Diskusia

Podobné články