Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Trnava béčko Slovana? Kmotrík reagoval na príchod hviezdy Spartaka aj reakciu trnavského kapitána

BRATISLAVA - FC Spartak Trnava ako béčko ŠK Slovan Bratislava? Generálny riaditeľ belasých Ivan Kmotrík si rýpol do odvekého rivala.
Zdroj: 45192
Zdieľajte:

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší bol hosťom v najnovšom diele podcastu My sme Slovan Bratislava a núdza o zaujímavé témy a názory rozhodne nebola.

Kmotrík sa rozhovoril o ambíciách a cieľoch fortunaligového šampióna v budúcej sezóne a pochopiteľne sa vyjadril aj k v posledných dňoch medializovanému príchodu hráča trnavského Spartaku Kyriakosa Savvidisa.

"Až čas ukáže, bude to jeho slobodné rozhodnutie. Ak by sa tak stalo, nebude prvý, kto by prišiel z Trnavy. To nejakým spôsobom odzrkadľuje nastavenie tých hráčov. Vnímam to tak, že k nám chcú ísť zo slovenskej ligy všetci," uviedol Kmotrík a s úsmevom dodal na adresu trnavského kapitána: "Možno pardon, našiel by sa Mikovič. On stále nepochopil, ako funguje futbal. On je proste iný."

Prečítajte si aj

Prestup za 20 miliónov €, hrával za Tottenham: Prvá letná posila Slovana bude obrovská

Kapitán Trnavy totiž ostro reagoval na medializovaný odchod Savvidisa s tým, že ho vnímal ako slušného chlapca, ktorý to má v hlave upratané a že sa mu nechce veriť, že by prešiel k úhlavnému rivalovi a uverí až keď uvidí jeho fotku s dresom Slovana.

"Trnava je naše béčko, ako som sa dočítal. Že už toľko hráčov odtiaľ prišlo, že sú v podstate naše béčko. Každý klub si nejakým spôsobom nájde postavenie, ja za to nemôžem," pokračoval Kmotrík.

"Pri Abenovi a Lovatovi to zafungovalo výborne. Niekedy musíte mať mužstvo, kde sa rozohrajú. To B-mužstvo, ako sa hovorí. Nám to tak vyšlo väčšinou z tej Trnavy," doplnil Kmotrík na podnet jedného z fanúšikov, aby Mikoviča kúpil a preradil do rezervného tímu.

Prečítajte si aj

Slovan už má náhradu za Chovana: Toto bude nová jednotka belasých

Úradujúci ligový majster aktuálne rieši aj budúcnosť na brankárskom poste, kde sa belasí rozlúčia s Adriánom Chovanom. Kmotrík potvrdil rokovania s gólmanom z Česka, Poľska a Slovenska.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články