Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan už má náhradu za Chovana: Toto bude nová jednotka belasých

BRATISLAVA - Chovan končí a Slovan už má za neho náhradu. Toto bude nová jednotka belasých!
Zdroj: 44648
Zdieľajte:

Adrián Chovana sa v drese Slovana Bratislava "preslávil" niekoľkými hrubými chybami. Najviac rezonoval "kiks", ktorý pripravil belasých o postup do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy v odvetnom súboji s Bazilejom.

Je jasné, že Chovan na Tehelnom poli skončil. „V Slovane končí. Pre Adriána bude najlepšie, keď mu nájdeme iné pôsobisko. Sezóna bola pre neho náročná, potrebuje iné prostredie a na tom budeme pracovať. Prospeje to hráčovi aj klubu," hovoril generálny riaditeľ Ivan Kmotrík mladší pre Športweb.

Slovan predĺžil zmluvu s Martinom Trnovským, ale ten sa zranil a bude dlhšie chýbať. Preto vedenie belasých urgentne hľadá posilu do bránky.

Prečítajte si aj

Hamšík do Slovana? Kmotrík starší prehovoril

„Musíme sa posilniť a príde minimálne jeden brankár. Tento post patrí medzi najdôležitejšie v zostave. Videli sme v minulosti, ako nás podržal počas účinkovania v Európskej lige Dominik Greif. Musíme niekoho získať, aby vytvoril konkurenciu Martinovi Trnovskému, ktorý sa bohužiaľ pre nás opäť nešťastne zranil a vynechá pravdepodobne celú prípravu," prezradil Kmotrík mladší.

Filip Nguyen má namierené do Slovana

A ako sa zdá, belasí už svoju novú brankársku jednotku našli v českej lige. Milan Heča sa vracia zo Sparty do Slovácka a doterajšia jednotka klubu Filip Nguyen podľa českých médií mieri na Tehelné pole. „Je takmer isté, že jeho novým pôsobiskom bude Slovan,“ píše idnes.cz.

Filip Nguyen odchytal v najvyššej českej lige 137 zápasov, skúsenosti má aj s účinkovaním v skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy. Platný kontrakt so Slováckom má do leta 2024 a preto vedenie Slovana bude musieť za tento transfer zaplatiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Športweb, idnes.cz

Diskusia

Podobné články