Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vulgárny Mourinho si po finále odchytil rozhodcu: UEFA začala vyšetrovanie!

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) začala vyšetrovať trénera AS Rím Joseho Mourinha.
Jose Mourinho na tréningu AS Rím pred finále EL.
Jose Mourinho na tréningu AS Rím pred finále EL. Zdroj: TASR/AP - Alessandra Tarantino
Zdieľajte:

Portugalský kouč neuniesol prehru vo finále Európskej ligy s FC Sevilla a po stretnutí konfrontoval rozhodcu Anthonyho Taylora.

Mourinha zachytili kamery, ako si po stretnutí na parkovisku štadióna v Budapešti anglického rozhodcu odchytil a jeho výkon označil za hanbu, pričom použil aj vulgarizmy. Taylor mal problémy aj s fanúšikmi Ríma, ktorí ho počastovali nadávkami a jeho smerom dokonca hodili stoličku. Jeho rodinu museli na budapeštianskom letisku sprevádzať príslušníci ochrannej služby. Útoky na jeho osobu už odsúdila aj Anglická asociácia rozhodcov.

Prečítajte si aj

Jose Mourinho počas finálového súboja.VIDEO Napadli ho fanúšikovia aj Mourinho! Anglický rozhodca s rodinou po finále Európskej ligy zažíval peklo!

Taylor v zápase udelil žltú kartu 13 hráčom, sedem z nich z tímu AS. Zápas sa pre vysoký počet faulov výrazne natiahol, Sevillčania napokon uspeli v jedenástkovom rozstrele, keď bol v riadnom hracom čase i po predĺžení stav 1:1. Vyšetrovaniu budú podľa AFP čeliť pre správanie sa fanúšikov v hľadisku aj oba kluby.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články