Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ponuka, ktorá sa neodmieta: Benzema zvažuje odchod z Realu Madrid, môže zarobiť štvornásobok

MADRID - Ponuka, ktorá vyráža dych a rozhodne sa neodmieta. Karim Benzema môže zarobiť štvornásobok, zvažuje odchod z Realu Madrid.
Útočník Realu Karim Benzema.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Schyľuje sa k prestupovej bombe? Hviezdny francúzsky útočník Karim Benzema zvažuje svoj odchod z Realu Madrid, v ktorom mu v posledný júnový deň vyprší súčasný kontrakt. Nový stále nepodpísal.

Prikývne Benzema na bombastickú ponuku Saudov?

Podľa španielskych médií dostal ponuku, ktorá sa neodmieta. Saudskoarabský klub Al-Ittihad z mesta Džidda mu ponúka ročný plat 100 miliónov eur vrátane všetkých bonusov. Informuje o tom taliansky prestupový expert Fabrizio Romano.

Benzema už údajne o ponuke zo Saudskej Arábie informoval aj vedenie "bieleho baletu". V Madrid zarába 24 miliónov eur ročne, teraz má možnosť svoju výplatu zvýšiť 4-násobne.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo máva portugalským fanúšikom.Nastúpi Cristiano Ronaldo proti Slovensku? Nový tréner Portugalska prehovoril!

Fabrizio Romano dodáva, že vedenie Al-Ittihadu očakáva od Benzemu rýchlu odpoveď, aby v prípade negatívnej reakcie vedelo pracovať na angažovaní iných posíl.

Podľa francúzskych médií bol Benzema pripravený predĺžiť s Realom Madrid kontrakt o jeden rok, ale lukratívna ponuka zo Saudskej Arábie jeho rozhodnutie zabrzdila.

V Saudskej Arábii by mohol byť rivalom svojho bývalého hviezdneho spoluhráča z Realu Madrid Cristiana Ronalda, ktorý oblieka dres Al-Nassr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články