Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nastúpi Cristiano Ronaldo proti Slovensku? Nový tréner Portugalska prehovoril!

LISABON - Po futbalových majstrovstvách sveta v Katare sa zdalo, že dni Cristiana Ronalda v portugalskej reprezentácii sú zrátané.
Cristiano Ronaldo máva portugalským fanúšikom.
Zdroj: TASR/AP - Francisco Seco
Zdieľajte:

Jej nový tréner Roberto Martinez však tvrdí, že zaradiť tridsaťosemročného útočníka do svojich plánov bolo veľmi jednoduché.

Už bývalý tréner Portugalska Fernando Santos vyradil päťnásobného držiteľa Zlatej lopty v priebehu uplynulého svetového šampionátu zo základnej zostavy. Po odchode z Manchestru United do saudskoarabského Al-Nassr sa vynorili otázniky, či má na to, aby mohol hrať na najvyššej úrovni.

Prečítajte si aj

Slovan už má náhradu za Chovana: Toto bude nová jednotka belasých

Martinez však Ronalda nominoval už na marcový zraz v kvalifikácii ME. Proti Lichtenštajnsku (4:0) a Luxembursku (6:0) sa v oboch dueloch dvakrát strelecky presadil. "Rozumel som, že na MS bolo veľa emócií. Sám som to zažil s Belgickom. Cítil som, že nie je možné, aby som robil rozhodnutia v kancelárii, dôležité je ich robiť na ihrisku," uviedol Martinez pre portál talksport.com.

Portugalsko je súper Slovenska v J-skupine kvalifikácie na ME. Prvý z dvoch duelov odohrajú tieto dva tímy proti sebe 8. septembra na Slovensku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články