Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Radosť bola predčasná: Juventusu napriek dohode hrozí najhorší možný trest!

TURÍN - Futbalovému klubu Juventus Turín aj naďalej hrozí zákaz účasti v súťažiach Európskej futbalovej únie (UEFA) na jeden rok.
Futbalisti Juventusu Turín.
Zdroj: TASR/AP - Armando Franca
Zdieľajte:

A to aj napriek tomu, že sa s Talianskou futbalovou federáciou (FIGC) dohodol na riešení, vďaka ktorému mu v Serii A nebudú odpočítané ďalšie body. Informoval o tom portál football-italia.

V utorok ráno sa uskutočnilo druhé pojednávanie komisie FIGC, ktorá analyzovala platové machinácie "starej dámy" a vzťahy s hráčskymi agentmi a inými klubmi. Komisia potvrdila, že klub dostane pokutu vo výške 718.000 eur a žiadnu ďalšiu zmenu k sankcii mínus 10 bodov v tabuľke, ktorú dostal už začiatkom mesiaca.

Prečítajte si aj

Gleison Bremer (uprostred) oslavuje so spoluhráčmi gól Juventusu.Juventus nemal na výber: Ďalší odpočet bodov turínskeho giganta odvrátila dohoda

Vzhľadom na to, že predkolá play off Európskej ligy UEFA a Európskej Konferenčnej ligy UEFA sa majú začať už v letných mesiacoch, očakáva sa, že UEFA vydá svoj verdikt do polovice júna. Po ňom bude pravdepodobne nasledovať odvolanie Turínčanov, ktoré by mohlo viesť až k pojednávaniu pred Športovým arbitrážnym súdom (CAS).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články