Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Opora Trnavy mieri do Slovana! Myslel som, že to má v hlave upratané, reaguje kapitán Spartaka

TRNAVA - Myslel som, že to má v hlave upratané, krúti hlavou kapitán Spartaka. Opora Trnavy mieri do Slovana!
Zdroj: 44757
Zdieľajte:

Slovan Bratislava a Spartak Trnava sú úhlavnými rivalmi a preto prestupy na tejto linke nebývajú zvykom, práve naopak. Fanúšikovia ich nevnímajú príliš pozitívne, rovnako ako ostatní hráči. Aktuálne sa však rysuje presun opory Spartaka práve na Tehelné pole. Grécky legionár Kyriakos Savvidis by sa mal ako voľný hráč stať novou posilou Slovana.

Savvidis mieri z Trnavy do Slovana

„Savi tu bol tri roky, prišiel chvíľu po mne. Prežili sme tu spolu pekné roky. Vnímal som ho vždy ako slušného chlapca, ktorý to má v hlave upratané. Pokiaľ neuvidím jeho fotku s dresom, tak sa mi nechce veriť, že by to urobil, hoci všetko tomu nasvedčuje,“ vyhlásil kapitán Trnavy Martin Mikovič pre oficiálny klubový web.

Prečítajte si aj

Weiss vymenoval štyri hviezdy slovenskej ligy: Všetci by mohli hrať v Slovane, máme o nich záujem

„Neverím tomu, že by to urobil. Vždy, keď sme sa rozprávali, tak mi tvrdil, že Spartak je preňho najviac a vie, ako tu v Trnave vnímame rivalitu medzi Spartakom a Slovanom. Nechce sa mi tomu veriť, ale keď to bude oficiálne, tak ma to zamrzí, lebo sa mi zdal taký inteligentný hráč. Tak, ako pôsobil na ihrisku, taký bol aj mimo neho," dodal.

Odchovanec gréckeho PAOK Solún prišiel na Slovensko v roku 2019. Po sezóne v Michalovciach sa sťahoval do Trnavy, kde pôsobil tri sezóny. Bude od nasledujúcej sezóne hájiť belasé farby?

„Neviem o tom nič. Po júni budem voľný hráč. Počkám, aké budem mať ponuky a následne sa rozhodnem. Trnava mi nedala ponuku od novembra, keď sme diskutovali. Neviem, čo sa stane," hovoril Savvidis pre Trnavský Hlas.

Prestup do Slovana nepotvrdil, ani nevyvrátil, ako to už v podobných situáciách býva. „Nerozmýšľam o tom teraz, chystám sa na dovolenku a potom budem premýšľať, čo sa stane. Nehovoril som s nikým, čakám, kým sa stretnem s mojím agentom v Grécku."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Trnavský Hlas, fcspartaktrnava.com

Diskusia

Podobné články