Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vulgárny Weiss riešený disciplinárkou SFZ: Slovan spoznal trest za zápas s Podbrezovou

BRATISLAVA - Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss mladší si počas osláv zisku majstrovského titulu neodpustil vulgárnu poznámku smerom k úhlavnému rivalovi trnavskému Spartaku.
Zdroj: 45164
Zdieľajte:

"Škrťo, mám ťa veľmi rád a veľmi si ťa vážim, ale tu je tvoja odpoveď, ..." odkázal Weiss pri majstrovských oslavách kamarátovi Škrtelovi a pokračovala vulgárna časť, ktorú si Škrtel vypýtal svojim vulgárnym pokrikom na Slovan po minuloročnom pohárovom finále a triumfe Spartaku.

Prečítajte si aj

VIDEO Weiss s fanúšikmi búrlivo oslavoval titul Slovana: Škrťo, mám ťa veľmi rád, ale je*ať Trnavu!

Weissova vulgárna vložka sa ale nezaobišla bez povšimnutia a kapitán belasých je už aktuálne riešený disciplinárnou komisiou SFZ. "Vladimír Weiss (1184657/ŠK Slovan Bratislava/Fortuna liga). Na základe audiovizuálnych záznamov zverejnených prostredníctvom masovokomunikačných prostriedkov a vlastných zistení, žiada menovaného o stanovisko k verbálnym prejavom obsahujúcim vulgarizmy voči súperovi, zverejnených na sociálnych sieťach do 31.5.2023," napísala DK SFZ v úradnej správe.

Fortunaligový šampión zároveň za posledný ligový duel proti nováčikovi z Podbrezovej dostal finančnu pokutu vo výške päť tisíc eur. "Vulgárne pokriky na adresu súpera, prejavy hanobiace príslušnosť k národnosti, použitie pyrotechniky, vhadzovanie papierových predmetov na hraciu plochu, s následkom prerušenia stretnutia a hromadné vniknutie divákov na hraciu plochu pred ukončením stretnutiam, nedostatočnú usporiadateľskú službu (umožnenie vnesenia pyrotechniky na štadión)," to bol výpočet priestupkov domácich, za ktorý dostali trest.

Prečítajte si aj

Galád sa po svojej najťažšej záchranárskej misii vyjadril aj k budúcnosti vo ViOne: Teraz môžem ísť na ryby
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články