Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Weiss s fanúšikmi búrlivo oslavoval titul Slovana: Škrťo, mám ťa veľmi rád, ale je*ať Trnavu!

BRATISLAVA - Ani nečakaná domáca ligová prehra s FK Železiarne Podbrezová (0:1) nezabránila oslavám majstrovského titulu ŠK Slovan Bratislava.
Zdroj: 45113
Zdieľajte:

Kapitán belasých Vladimír Weiss si podobne ako jeho spoluhráči náramne užíval pozápasové oslavy titulu s fanúšikmi a perličkou bola spomienka na reakciu jeho kamaráta a niekdajšieho reprezentačného spoluhráča Martina Škrtela, ktorý je priaznivcom konkurenčnej Trnavy a vôbec sa tým netají.

"Teraz spomeniem môjho kamaráta, možno sa budete hnevať, že ho spomeniem," začal vo svojom príhovore počas osláv Weiss. "Minulý rok po prehratom finále v pohári bolo jedno video, kde môj kamarát Martin Škrtel niečo spieval, pamätáte si to?" pokračoval kapitán Slovana k fanúšikom, ktorí spomienku odmenili hlasitým piskotom.

Prečítajte si aj

Weiss po domácej prehre Slovana nešetril kritikou: Už treba myslieť na budúcnosť, je tu veľmi veľa roboty!

"Škrťo, mám ťa veľmi rád, veľmi si ťa vážim, ale tu je tvoja odpoveď," dodal Weiss a spustil už aj spoločne so spoluhráčmi a fanúšikmi belasých: "Je*ať Trnavu, je*ať Trnavu, ...."

Osláv majstrovského titulu sa nezúčastnil tréner belasých Vladimír Weiss starší, ktorý po kritike výkonu a prehre uviedol, že na podobné veci je už pristarý. "Ja sa idem osprchovať a pôjdem domov. Už nemám vek na to, aby som tu skákal pod tribúnou," povedal Weiss st. vo chvíli, keď si jeho zverenci užívali oslavy s fanúšikmi na hracej ploche a neskôr na námestí pred štadiónom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články