Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Galád sa po svojej najťažšej záchranárskej misii vyjadril aj k budúcnosti vo ViOne: Teraz môžem ísť na ryby

ZLATÉ MORAVCE - Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble sa udržali v najvyššej slovenskej súťaži.
Zdroj: 45162
Zdieľajte:

V odvetnom zápase baráže o Fortuna ligu zdolali na domácom ihrisku FC Tatran Prešov 3:0. Prešovčania na pôde súpera nezúročili domáce víťazstvo 1:0 a naďalej zostanú v druhej najvyššej súťaži.

Obe mužstvá mali v prvom polčase niekoľko sľubných príležitostí skórovať, pričom viac z hry mali domáci. V 25. minúte si Mondek zasekol loptu v šestnástke, zbavil sa Šimka a obstrelil brankára Kučinského - 1:0. V 39. minúte Čonka fauloval v pokutovom území Matosa, no následnú Dolného penaltu zmaril domáci brankár Lukáč.

Druhé dejstvo bolo dlho o vyčkávaní na chybu súpera a obojstranne pozorných defenzívach. Dôležitý a napokon aj rozhodujúci, gól dosiahli domáci v 69. minúte po Pinteho prihrávke Ikugarovi, ktorý upravil na 2:0. Prešovčania sa v závere snažili vystupňovať tlak, dostali sa na dostrel Lukáčovej bránky, no neskórovali. Naopak, v nadstavenom čase sa do otvorenej obrany hostí dostal Mondek, ktorý pohodlne spečatil víťazstvo Zlatých Moraviec.

Prečítajte si aj

Jose Mourinho na lavičke rímskeho AS.VIDEO Mourinho miluje všetky svoje pôsobiská, až na...: Iba tento klub je výnimka!

druhý zápas baráže o Fortuna ligu:

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FC Tatran Prešov 3:0 (1:0)
Góly: 25. Mondek, 69. Ikugar, 90.+1 Mondek. Rozhodovali: Kružliak – Hancko, Pozor, ŽK: Suvalija, Lukáč, Múdry - Horváth, Petko, Šimko, ČK: 90.+6 Šimko (Preš.) po 2. ŽK

Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa, Šuvalija (72. Duga), Toml, Čonka – Múdry, Sloboda – Almeida, Brenkus (62. Pinte), Mondek (90.+3 Ďubek) – Ikugar

Prešov: Kučinskij – Šimko, Petko (79. Jendrek), Baran, Horváth, Sokol – Keresteš, Matos, Milunovič (90.+3 Olejár) – Dolný, Karaš (71. Andrič)
/prvý zápas: 0:1, Zlaté Moravce sa udržali vo fortuna lige/

hlas po stretnutí:

Ivan Galád, tréner Zlatých Moraviec: "Mám rád druhé barážové stretnutia. Musím sa poďakovať svojmu realizačnému tímu, chlapcom a všetkým ľuďom vo ViOne. Môžem ísť teraz na ryby, ako to robím vždy. Mondekovi som pred zápasom povedal, že dá dva góly, ako sa mi to prisnilo. O mojej budúcnosti sa nebavme teraz. Táto záchranárska misia bola skutočne najťažšia zo všetkých, ktoré som doteraz absolvoval."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články