Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid už o Mbappeho stratil záujem: Namiesto neho chce hviezdneho spoluhráča Lobotku

MADRID - Real Madrid stratil záujem o Mbappeho. Nástupcom Benzemu sa má stať tento hviezdny útočník!
Victor Osimhen v drese SSC Neapol.
Zdroj: TASR/AP - Alessandro Garofalo
Zdieľajte:

Real Madrid hľadá nástupcu útočníka Karima Benzemu. V posledných dňoch sa objavili informácie o tom, že na štadióne Santiaga Bernabeua ochladol záujem o Kyliana Mbappeho a vedenie "bieleho baletu" sústredí svoju pozornosť na Victora Osimhena z Neapola. Informuje o tom Fichajes.

Real Madrid zameral Osimhena, jeho hodnota je sto miliónov eur

Benzema má 35 rokov a stále sa udržiava vo výbornej forme, ale je nad slnko jasnejšie, že ide o úsvit jeho kariéry a na vrchole nebude večne. Preto Florentino Perez hľadá nástupcu druhého najlepšieho strelca v klubovej histórii.

Prečítajte si aj

Milan Škriniar po červenej karte opúšťa ihrisko.Šéf Interu cíti horkosť: Na konci sezóny vám niečo poviem o Škriniarovi

Osimhen môže byť tou správnou odpoveďou. Nigérijský útočník je mladý, no už dostatočne skúsený a kvalitný, aby mohol obliekať dres Los Blancos. Napokon, Osimhen zohral kľúčovú úlohu pri zisku titulu Neapolu v talianskej Serie A po dlhých 33 rokoch.

Osimhen je s 23 gólmi na konte najlepším strelcom talianskej ligy. 24-ročný nigérijský útočník má s Partenopei zmluvu do leta 2025, teda ešte na dve sezóny. Famóznymi výkonmi v tejto sezóne ale vzbudil obrovský záujem medzi top klubmi po celej Európe. Jeho prestupová hodnota je podľa Transfermarketu 100 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fichajes.net

Diskusia

Podobné články