Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šéf Interu cíti horkosť: Na konci sezóny vám niečo poviem o Škriniarovi

MILÁNO - Šéf Interu Miláno Marotta: Na konci sezóny niečo poviem o Škriniarovi.
Milan Škriniar po červenej karte opúšťa ihrisko.
Zdroj: TASR/AP - Luca Bruno
Zdieľajte:

Vedenie Interu Miláno sa počas sezóny nedokázalo dohodnúť so svojím kapitánom Milanom Škriniarom na podmienkach novej zmluvy a ten sa dohodol s PSG na letnom prestupe.

Šéf Interu Beppe Marotta plánuje po skončení sezóny prehovoriť o Škriniarovej situácii obšírnejšie. Prezradil to v rozhovore s Gazzetta dello Sport.

Inter mal šancu predať Škriniara do Paríža vlani v lete, ale nebol spokojný s ponúkanou prestupovou čiastkou. No keďže sa nedohodol na predĺžení zmluvy, po sezóne o hviezdneho obrancu príde zadarmo.

Marotta cíti horkosť, o situácii so Škriniarom chce hovoriť po sezóne

Vedenie Interu je z tejto situácie rozčarované. Škriniar dlhodobo pauzuje pre zranenie chrbta, minulý mesiac sa podrobil operácii a už sa vracia do individuálneho tréningu.

Prečítajte si aj

FC Chelsea sa rozhodla: Hviezdny tréner preberie taktovku na Stamford Bridge

„Rád by som o tom hovoril na konci sezóny," reagoval Marotta na situáciu so Škriniarom. „Určite sa to dalo vyriešiť lepším spôsobom. Ale chcem o tom hovoriť neskôr, aby som ochránil klub," dodal šéf Interu Miláno.

Nerazzurri vyhrali úvodné semifinále Ligy majstrov na pôde AC Miláno 2:0 a sú na najlepšej ceste postúpiť do finále milionárskej súťaže. Je možné, že dovtedy už bude fit aj Škriniar. „Ak sa dokáže zotaviť do finále, potom sa rozhodne tréner," reagoval Marotta na možnosť štartu slovenského obrancu vo finále LM.

„O jeho kvalite netreba diskutovať, ale netrénoval dva mesiace, takže môže mať problémy dostať sa na úroveň tejto súťaže," pokračoval vedúci predstaviteľ talianskeho klubu. „V každom prípade to bude na rozhodnutí trénera."

O celkovej situácii so Škriniarom poznamenal: „Stále je tu veľa horkosti."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články