Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Chelsea sa rozhodla: Hviezdny tréner preberie taktovku na Stamford Bridge

LONDÝN - Je rozhodnuté! Chelsea povedie tento hviezdny tréner.
Zdroj: 44741
Zdieľajte:

Mauricio Pochettino súhlasil s podmienkami a stane sa novým trénerom FC Chelsea Londýn, informoval o tom David Ornstein z The Athletic s odvolaním sa na svoje zdroje.

Očakáva sa, že argentínsky tréner podpíše na Stamford Bridge dlhodobý kontrakt v najbližších dňoch, dodáva expert Fabrizio Romano.

Pochettino sa stane štvrtým trénerom The Blues, odkedy Chelsea prevzal nový majiteľ Todd Boehly. Thomasa Tuchela nahradil Graham Potter a aktuálne na dočasnej báze vedie klub Frank Lampard.

Prečítajte si aj

Julian Nagelsmann skončil na lavičke Bayernu.Bayern ho vyhodil, Chelsea odmietol a mal sa stať trénerom Tottenhamu: Všetko je nakoniec úplne inak, majiteľ ho nechce!

Pochettino už rokuje s vedením Chelsea o letných posilách

Pochettino už začal diskutovať s vedením Chelsea aj o potenciálnych letných posilách, informuje Miguel Delaney z The Independent. Spomínajú sa mená ako Emiliano Martinez, Declan Rice, Alexis Mac Allister a Harry Kane.

Vedenie Chelsea rokovalo s niekoľkými kandidátmi predtým, ako sa napokon dohodlo s Pochettinom. Rozhovory mali The Blues s Julianom Nagelsmannom, Luisom Enriquem, Angem Postecoglouom a Rubenom Amorimom.

Pochettino rok a pol viedol PSG, na lavičke ktorého skončil vlani v lete. Predtým úspešne pôsobil v Tottenhame Hotspur, ktorý v roku 2019 šokujúco priviedol do finále Ligy majstrov, v ktorom prehral s FC Liverpool.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Athletic, twitter Fabrizio Romano, The Independent

Diskusia

Podobné články