Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bayern ho vyhodil, Chelsea odmietol a mal sa stať trénerom Tottenhamu: Všetko je nakoniec úplne inak, majiteľ ho nechce!

LONDÝN - Julian Nagelsmann odmietol Chelsea a fanúšikovia Tottenhamu si už mydlili ruky, pretože práve nemecký kouč bol najväčším favoritom na post trénera ich obľúbeného tímu. To sa však nestane. Tottenham ho totiž vyradil zo zoznamu možných kandidátov z dôvodu nekompability ku klubovému projektu. Otázkou zostáva, aký je vôbec projekt Daniela Levyho.
Julian Nagelsmann skončil na lavičke Bayernu.
Zdroj: TASR/AP - Martin Meissner
Zdieľajte:

Mladý a perspektívny manažér, ktorý napriek svojmu mladému veku pozdvihol Hoffenheim a Lipsko na úplne inú úroveň a bol pomerne úspešný aj v Bayerne Mníchov. Bol však odvolaný a nahradil ho Thomas Tuchel. Nagelsmann bol okamžite spájaný s Chelsea, ktorá odvolala Pottera. Po vzájomných rozhovoroch však odmietol Todda Boehlyho a stal sa cieľom číslo jeden Tottenhamu. Ten si tiež hľadá manažéra na novú sezónu. Napriek tomu, že sa na zozname objavili mená ako Arne Slot, Nagelsmann zostal na vrchole.

Teraz je však už isté, že 35-ročný tréner Spurs neprevezme. Tentoraz to dokonca nie je z jeho vlastnej iniciatívy, ale ide o rozhodnutie klubu. Jeden z najlepších manažérov v Európe pre koncepčnú prácu sa totiž do projektu Tottenhamu nehodí. Daniel Levy chcel Nagelsmanna za predpokladu, že privedie aj nového športového riaditeľa, ktorý bude s Nagelsmannom kompatibilný a pomôže mu v jeho práci. Nestalo sa tak a Levy sa z tohto dôvodu rozhodol, že Nagelsmann jednoducho nie je tým správnym mužom pre prácu trénera Tottenhamu Hotspur.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach sú absolútne rozzúrení. So šéfom klubu im dochádza trpezlivosť. Sága s manažérmi sa opakuje podľa rovnakého vzoru. Vždy, keď je na stole tréner, objaví sa niečo, čo spôsobí komplikácie. A dôvodom je vždy Daniel Levy. Buď si to na poslednú chvíľu rozmyslí, alebo trénerovi predloží neadekvátnu zmluvu, ktorá sa mu nepozdáva. Spurs majú údajne na zozname päť manažérov, ktorých chcú osloviť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články