Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skvelý výkon Slovenska: Reprezentanti na úvod prestížneho podujatia nedali šancu Anglicku!

GALANTA - Slovenskí reprezentanti v malom futbale si na úvod EMF Nations Games v Galante pripísali víťazstvo. Angličanov zdolali 5:0.
Zdroj: 45010
Zdieľajte:

Bola to aj súťažná premiéra nového trénera Slovenska Branislava Škorca. Slovenskí reprezentanti vstúpili úspešne do zápasu, keď už v prvej minúte otvoril skóre Rudolf Beliš, ktorý využil vysoké postavenia brankára a lobom cez celé ihrisko otvoril skóre.

Po góle sa osmelili aj anglickí hráči, slovenská obrana však fungovala bezchybne. Po jednom z faulov slovenských hráčov mali Angličania výhodu nepriameho voľného kopu. Lopta síce skončila v bráne, ale bez teču ďalšieho z hráčov, a tak gól neuznali. V závere prvého dejstva potom prevzali viac iniciatívu slovenskí hráči, čoho odmenou im bol druhý presný zásah. Na 2:0 zvýšil Michal Gere.

Prečítajte si aj

VIDEO Obranca Trnavy po zdramatizovaní boja o bronz a nečakanej prehre Spartaku: Treba sa nasr*ť!

Aj v druhom polčase slovenskej reprezentácii výborne fungovala obrana a taktiež sa vedela presadiť aj v útoku. Na 3:0 zvýšil v 37. minúte Tomáš Mikluš. Po treťom góle sa Angličania odhodlali k hre bez brankára. K väčšiemu tlaku to však neviedlo. Naopak náš brankár Martin Kapraľ v 45. minúte suverénne vyviezol loptu, nikto ho pri tom nenapádal, až sa ocitol pred bránou a chladnokrvne zakončil a zvýšil už na 4:0.

V poslednej minúte si Angličania ešte dali vlastný gól, keď si brankár nespracoval malú domov, ktorá mu prešla popod nohu. Informácie pochádzajú z tlačovej správy Slovenského zväzu malého futbalu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články