Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Obranca Trnavy po zdramatizovaní boja o bronz a nečakanej prehre Spartaku: Treba sa nasr*ť!

TRNAVA - Boj o bronz vo Fortuna lige nadobudol po ôsmom kole nadstavbovej časti opäť nový rozmer.
Zdroj: 45009
Zdieľajte:

Víťazstvom v Žiline sa do neho vrátila Podbrezová už v piatok a v sobotu sa pridala Banská Bystrica, ktorá dokázala vyhrať v Trnave 1:0. Oba kluby už strácajú na aktuálne tretí Spartak iba dva body.

„Bol to ťažký zápas, Banská Bystrica hrala bojovne, bránila a vyťažila z minima maximum. Vyhrali 1:0, ale ono to tak býva, že po tej eufórii okolo pohára, prišlo akoby uspokojenie. Bolo to z našej strany bez energie. Škoda, mali sme to vo vlastných rukách. Keby sme vyhrali, asi by sme mali tretie miesto už viac-menej isté. Prehrali sme však a musíme bojovať ďalej,“ povedal po stretnutí obranca Spartaka Kristián Koštrna.

V ďalšom kole cestuje Spartak do Podbrezovej, kde sa zrejme bude lámať chlieb. „Ak by sme tam náhodou prehrali, bude veľmi ťažké obhájiť tretie miesto. Ak to ustojíme, opäť bude všetko v našich rukách. Chceme tretie miesto. Verím, že sa zomkneme a obhájime bronzovú pozíciu,“ pokračoval obranca "andelov".

Prečítajte si aj

VIDEO Róbert Mak opäť ukázal extratriedu: Slovenský reprezentant krásnym gólom a prihrávkou poslal Sydney do semifinále

„Treba sa nasr... Musíme dať do toho maximum, bojovať. Odkedy som prišiel do Trnavy, skončili sme dvakrát tretí a dvakrát sme vyhrali pohár. Určite nechcem skončiť na horšej pozícii. Máme ešte dve kolá a musíme dať do toho maximum. Bude to náročné, ale verím, že to zvládneme,“ dodal Koštrna.

Jediný gól stretnutia strelil Martin Rymarenko. Útočník Banskej Bystrice sa presadil v 60. minúte technickým zakončením. „Mal som trochu šťastie, že sa od Lukáša Štetinu odrazila lopta ku mne. Snažil som sa obstreliť brankára na zadnú tyč, čo sa mi podarilo,“ vrátil sa k rozhodujúcemu momentu úspešný strelec.

„Podarila sa nám veľká vec. Priebeh zápasu bol vyrovnaný, dnes mal ale šťastný koniec pre nás. Brankár Matúš Hruška nás podržal, hrali s nami aj žrde. Uvidíme, ako to teraz vypáli. Najbližšie máme doma Slovan, potom ideme do Dunajskej Stredy. Teda dva najťažšie zápasy na koniec,“ zamyslel sa Rymarenko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články