Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nevinný výlet Messiho k Saudom? Ale kdeže, v Arábii chystajú najväčšiu zmluvu futbalovej histórie

RIJÁD - Okolo Messiho je v posledných dňoch poriadne rušno. Nevinný výlet? Arabi pre neho chystajú najväčšiu zmluvu futbalovej histórie.
Lionel Messi v drese PSG.
Zdroj: TASR/AP - Francois Mori
Zdieľajte:

Okolo Lionela Messiho je v posledných dňoch poriadne rušno. Odišiel do Saudskej Arábie, plniť si svoje povinnosti veľvyslanca cestovného ruchu v tejto krajine.

Problém však nastal, že po prehre PSG s Lorientom tréner Christophe Galtier nariadil namiesto voľného dňa na pondelok tréning. Messi už nevedel zrušiť svoju plánovanú cestu a aktivity v Saudskej Arábii a tak odišiel bez povolenia z klubu.

Saudi pripravujú pre Messiho najväčšiu zmluvu futbalovej histórie

V dôsledku toho dostal od PSG dvojtýždňovú suspendáciu. To znamená, že počas tohto obdobia nemôže trénovať, hrať a ani nedostane výplatu. Ako prvý o tom informoval francúzsky L´Equipé.

Francúzske periodikum chrlí ďalšie informácie a zdá sa, že má dobrý zdroj, keďže aj správy o suspendácii sa potvrdili. Vedenie PSG podľa L´Equipé už nemá záujem predĺžiť s Messim končiacu zmluvu a je pripravené na odchod hviezdneho argentínskeho útočníka.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo máva fanúšikom.Veľký návrat do Realu? Cristiano Ronaldo na odchode zo Saudskej Arábie!

Podľa tohto zdroja prichádza vážny záujem práve zo Saudskej Arábie. Miestna vláda je pripravená ponúknuť Messimu najväčší kontrakt futbalovej histórie. Messi by sa mohol stať hráčom tímu Al-Hilal a bol by priamym konkurentom rivala Cristiana Ronalda, ktorý pôsobí v tíme Al-Nassr.

Messi a jeho okolo vážne zvažovali ponuku zo Saudskej Arábie ešte pred konfliktom s PSG. Stále je v hre aj Messiho návrat do Barcelony, ktorá usiluje o to, aby svoju ikonu mohla priviesť späť na Nou Camp. Záujem o Messiho má aj zámorský tím Inter Miami pôsobiaci v MLS.

Tri možnosti Messiho po odchode z PSG:

FC Barcelona

Al-Hilal

Inter Miami

Zdieľajte:
Zdroj informácií: L´Equipé

Diskusia

Podobné články