Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľký návrat do Realu? Cristiano Ronaldo na odchode zo Saudskej Arábie!

RIJÁD - Pôsobenie portugalskej ikony Cristiana Ronalda v Saudskej Arábii bude zrejme len veľmi krátkou epizódou v jeho futbalovej kariére.
Cristiano Ronaldo máva fanúšikom.
Zdroj: TASR/AP - Amr Nabil
Zdieľajte:

Španielske periodikum El Nacional prišlo s aktuálnymi informáciami, že ikona portugalského futbalu chce definitívne opustiť svoj aktuálny klub Al-Nassr a zamieriť si to naspäť do Európy.

38-ročný skúsený matador by si ešte rád zahral a zabehal na futbalových trávnikoch, ale spomínaný zdroj nespomína európske kluby, ktoré by o jeho služby mali záujem. Zdroj spomína len návrat do Realu Madrid, kde mu už údajne Florentino Pérez ponúkol pozíciu klubového ambasádora.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo po prílete na medzinárodné letisko v saudskoarabskom Rijáde.Len sa motá po nákupných centrách a míňa: Cristiano Ronaldo blízko rozchodu s Georginou

Ronaldo stihol od svojho príchodu z Manchestru United v Saudskej Arábii streliť v dvanástich zápasoch dvanásť gólov, ku ktorým pridal aj dve gólové prihrávky a dve žlté karty. S tímom Al-Nassr však vypadol už v dvoch pohároch, v lige figuruje jeho tím na aktuálne druhom mieste s trojbodovou stratou na vedúci Al-Ittihad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články