Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Éra Messiho a Ronalda je preč: Toto je najlepší hráč sveta podľa legendárneho Rooneyho

WASHINGTON - Wayne Rooney má jasno: Éra Ronalda a Messiho je preč! Tento hráč je momentálne najlepší na svete a získa Zlatú loptu
Cristiano Ronaldo a Messi.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Legendárny útočník anglickej reprezentácie či Manchesteru United Wayne Rooney vyhlásil, že éra Ronalda a Messiho je preč. V súčasnosti je podľa neho najlepším hráčom sveta nórsky zázrak z Manchesteru City Erling Haaland, ktorý podľa legendárneho útočníka získa Zlatú loptu.

Haaland je najlepší na svete, nepochybuje Wayne Rooney

„Erling Haaland je momentálne najlepší futbalista na svete,“ napísal Rooney vo svojom stĺpčeku pre The Times. „Lionel Messi je najlepší v histórii, ale v tejto chvíli nikto nehrá lepšie ako útočník, ktorý – aj keď som sám lámal rekordy v tejto pozícii – mi vyráža dych úrovňou, ktorú dosahuje," sňal pred Nórom pomyselný klobúk Rooney.

Prečítajte si aj

Argentínčan Lionel Messi strieľa gól.Messi odletel s rodinou a 15 kuframi do Barcelony: Sťahovanie z Paríža?

Haaland je s 32 gólmi suverénne najlepším strelcom anglickej Premier League. Nastrieľal viac gólov, ako sedem tímov v tejto súťaži. Neuveriteľné! Pre Rooneyho je jasným adeptom na zisk Zlatej lopty.

„Ak sa pozeráte na to, kto vyhrá Zlatú loptu, potom to musí byť on, ak si udrží formu z tejto sezóny. A prečo by nemal?," pýta sa súčasný tréner DC United z MLS.

Dlhé roky vládli svetovému futbalu Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. No ich éra už podľa Rooneyho skončila.

„Mali sme éru Messiho a Cristiana Ronalda, teraz je jeho čas, éra Haalanda a Kyliana Mbappého. Keď vidíte toľko talentu, ako má on, jednoducho si to musíte užiť – aj keď má na sebe dres Manchestru City," dodáva anglická legenda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Times

Diskusia

Podobné články