Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi odletel s rodinou a 15 kuframi do Barcelony: Sťahovanie z Paríža?

BARCELONA - Zbalil 15 kufrov, rodinu a odletel do Barcelony. Messiho o pár dní čaká dôležité rokovanie
Argentínčan Lionel Messi strieľa gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Argentínsky útočník Lionel Messi so svojou rodinou odletel v sobotu 22. apríla do Barcelony. Informoval o tom novinár Gerard Romero na sociálnej sieti twitter.

Sťahovanie do Barcelony?

Podľa tohto zdroja 35-ročný útočník opustil miestne letisko tajným vchodom, aby neupútal pozornosť médií. Messiho rodina letela do Barcelony s množstvom batožiny, údajne mali až 15 kufrov. Že by už sťahovanie z Paríža?

Messimu po tejto sezóne skončí zmluva s PSG. Najpravdepodobnejšie sa javí jeho návrat na Nou Camp. Klub ale musí vyriešiť ekonomické záležitosti, aby neporušil pravidlá finančnej fair-play. Messi by dostal výrazne nižší plat, ako mal pred odchodom z Barcelony a klub by v lete musel predať niekoľkých hráčov. Situáciu má pomôcť vyriešiť aj sponzor zo Spojených arabských emirátov.

Prečítajte si aj

Kingsley Coman (Bayern) a Lionel Messi (PSG).Messi dal Barcelone zásadnú požiadavku pre návrat: Inak zostane v PSG

Messi si na svojom instagramovom účte k skupinám Rodina a Reprezentácia pridal aj FC Barcelonu. Na nedávnu otázku fanúšika, či sa Messi vráti, odpovedal prezident klubu Joan Laporta jednoznačne - áno.

Messiho čaká v najbližších dňoch stretnutie s Al-Hilalom

Do hry sa však pokúša vstúpiť saudskoarabský Al-Hilal. V prvý májový deň má s Messim naplánované rokovanie o možnej spolupráci. Informuje o tom novinár Rudy Galetti na twitteri. Toto stretnutie sa uskutoční deň po zápase PSG s Lorientom.

Saudskoarabský klub chce z Messiho urobiť najlepšie plateného hráča v histórii futbalu s platom okolo 400 miliónov eur ročne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Gerard Romero, twitter Rudy Galetti

Diskusia

Podobné články