Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi dal Barcelone zásadnú požiadavku pre návrat: Inak zostane v PSG

PARÍŽ - Lionel Messi predostrel vedeniu FC Barcelona požiadavku pre svoj návrat. Inak podpíše novú zmluvu v Paríži
Kingsley Coman (Bayern) a Lionel Messi (PSG).
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Argentínsky útočník Lionel Messi sa chce vrátiť do FC Barcelona. Aj klub prezentoval záujem o návrat svojej ikony a bývalého dlhoročného kapitána. V Paríži mu po tejto sezóne končí zmluva a na Nou Camp sa môže vrátiť ako voľný hráč zadarmo.

FC Barcelona sa s návratom Messiho musí poponáhľať

Vedenie FC Barcelona vyvíja aktivity, aby mohlo Messiho získať späť a neporušilo pravidlá finančnej fair-play. Argentínčan bude mať v prípade návratu výrazne nižší plat, ako mal v Barcelone pred odchodom do PSG. Zároveň klub musí v lete predať niekoľkoých hráčov, aby uvoľnil miesto na výplatnej páske. Okrem toho sa Barcelona údajne dohodla s bohatým sponzorom zo SAE, aby pomohol s príchodom Messiho.

Prečítajte si aj

Radosť futbalistov FC Barcelona.Nielen Messiho návrat: FC Barcelona sa dohodla na príchode ďalšieho hviezdneho útočníka

Vedenie katalánskeho giganta sa ale musí poponáhľať. Lionel Messi požiadal Barcelonu, aby zabezpečila jeho príchod do klubu ešte pred koncom súčasnej sezóny. Počas živého vysielania na Twitchi to oznámil novinár Gerard Romero.

Podľa renomovaného experta, ak Barcelona nepodnikne rozhodné kroky na zorganizovanie návratu Messiho, Argentínčan zostane v PSG. Majster sveta z Kataru sa chce o svojej budúcnosti rozhodnúť ešte pred koncom tejto sezóny.

Messi šokujúco opustil v lete 2021 Barcelonu so slzami v očiach a podpísal s Parížom. Tomu pomohol vyhrať v prvej sezóne ligový titul, ale vytúžený úspech v Lige majstrov PSG stále uniká. V tejto sezóne francúzsky majster stroskotal v osemfinále na Bayerne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gerard Romero

Diskusia

Podobné články