Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo si dupol: Tréner Rudi Garcia v Al-Nassr končí, Portugalčan chce prominentnú náhradu

RIJÁD - Cristiano Ronaldo s ním bol nespokojný. Tréner Rudi Garcia v Al-Nassr končí a očakáva sa prominentná náhrada.
Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo mal po remíze Al-Nassr na pôde Al-Fayhy kritizovať prácu trénera Rudiho Garciu. Medzi hráčmi a trénerom mal vzniknúť konflikt,o čom informovala španielska Marca, a krátko na to klub oznámil, že francúzsky tréner po ôsmich mesiacoch na lavičke končí. Al-Nassr stráca tri body na vedúci Al-Ittihad.

„Bolo mi potešením pracovať s tebou. Želám ti do budúcnosti len to najlepšie," odkázal Cristiano Ronaldo trénerovi Garciovi prostredníctvom príspevku na instagrame.

Pred dôležitým zápasom s Al-Hilalom dočasne prevzal taktovku tréner tímu Al-Nassr do 19 rokov Dinko Jeličič.

Prečítajte si aj

Milióny od šejkov ho nechávajú chladným. Mourinho pripravený prevziať jedného z dvoch európskych gigantov

Nahradí Garciu Mourinho alebo Zidane?

Vedenie ambiciózneho saudskoarabského klubu hľadá k Ronaldovi hviezdne trénerské meno, informuje o tom CBS Sports. Spomínajú sa José Mourinho a Zinedine Zidane. Dvaja prominentní tréneri, ktorí v minulosti spolupracovali s CR7.

Zidane už dostal verbálnu ponuku, ale "nie sú žiadne garancie", že by ju prijal. Predtým sa v zahraničných médiách objavili správy o tom, že Al-Nassr ponúka Mourinhovi 100 miliónov eur za dvojročný kontrakt. Zidane aj Mourinho ale chcú viesť popredné európske tímy. V súvislosti s Portugalčanom sa spomínajú Chelsea a PSG.

Ak to Al-Nassr nevyjde s dvojicou hviezdnych koučov, zameria svoju pozornosť na "dostupnejšie" možnosti ako Jorge Jesus a Marcelo Gallardo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, CBS Sports

Diskusia

Podobné články