Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Milióny od šejkov ho nechávajú chladným. Mourinho pripravený prevziať jedného z dvoch európskych gigantov

RÍM - José Mourinho na odchode z Ríma. Milióny od arabských šejkov ho ale nechávajú chladným. Prevezme jedného z týchto dvoch európskych gigantov.
Zdroj: 43133
Zdieľajte:

José Mourinho pravdepodobne v lete opustí lavičku AS Rím. Jeden z najúspešnejších trénerov futbalovej histórie má doslova zástup záujemcov. Španielska Marca priniesla informácie o ponuke zo Saudskej Arábie. Mourinho dostal lukratívnu ponuku na 120 miliónov eur, ak prevezme taktovku v reprezentácii Saudov a nahradí Hervea Renarda.

V prípade, že by nemal záujem o reprezentačné pôsobenie, Saudi ponúkajú Mourinhovi možnosť trénovať Al-Nassr a obnoviť spoluprácu s Cristianom Ronaldom. Rudi Garcia po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou v tomto tíme skončí, chce sa vrátiť do Európy.

Milióny arabských šejkov? Radšej Chelsea alebo PSG

Mourinho je pripravený opustiť Rimanov, informuje novinár Santi Aouna na sociálnej sieti twitter. Ale pokukuje po iných výzvach, než prinášajú obrovské milióny ponúkané arabskými šejkami. Chcel by prevziať taktovku v londýnskej Chelsea alebo sa presunúť do PSG.

Prečítajte si aj

Škriniar v hlavičkovom súboji s Giroudom.Škriniar nestačí. PSG zameralo ďalšie dve hviezdy talianskej Serie A

FC Chelsea nedávno odvolala trénera Grahama Pottera a dočasne sa vrátil na lavičku Frank Lampard. Ten je však len riešením do konca aktuálnej sezóny. Vedenie The Blues na čele s novým majiteľom Toddom Boehlym hľadá riešenie do budúcnosti a voľba by mohla padnúť práve na Mourinha.

PSG zaostáva za očakávaniami. Napriek tomu, že má papierovo najsilnejší káder na svete, vytúžený titul v Lige majstrov mu stále uteká pomedzi prsty. Pod trénerom Christophom Galtierom sa už trasie stolička. Nahradí ho v Paríži práve skúsený Mourinho?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, twitter Santi Auna

Diskusia

Podobné články