Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Návrat Cristiana Ronalda do Európy? Nečakaný záujemca

LONDÝN - Cristiano Ronaldo sa môže vrátiť do Európy! Objavil sa nečakaný záujemca!
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo po predčasnom konci v Manchesteri United chcel pokračovať v Európe. Od svojho agenta Jorgeho Mendesa požadoval, aby mu vybavil pôsobenie v niektorom z európskych gigantov. Nepodarilo sa a vzťah Mendesa s Ronaldom stroskotal.

Tottenham zvažuje angažovanie Cristiana Ronalda

38-ročný útočník napokon odišiel do Saudskej Arábie, kde oblieka dres Al-Nassr. Ukazuje stále výbornú formu, veď so štyrmi gólmi patrí medzi najlepších strelcov kvalifikácie o EURO 2024. Dôveru mu dal nový tréner Portugalska Roberto Martinez a zdá sa, že dôveru by Ronaldo mohol dostať znova aj v Európe.

Tottenham zvažuje angažovanie portugalskej hviezdy, informuje o tom britský Daily Mail. Už v roku 2022 prebehli neformálne rozhovory medzi prezidentom klubu Danielom Levym a vtedajším trénerom Antoniom Contem. Nakoniec usúdili, že príchod Ronalda by nebol pre klub najlepším krokom.

Prečítajte si aj

FC Chelsea má problém: Polovica kádra na predaj!

Spurs však evidentne znova obnovili myšlienku na angažovanie Ronalda po tom, ako Conte skončil na lavičke tímu. Aktuálne hľadá Tottenham nového trénera a určite aj od jeho predstáv bude závisieť, či záujem o Ronalda zosilnie, alebo pôjde do zabudnutia. Spurs údajne zvažujú na pozíciu nového kouča Roberta De Zerbiho, Luisa Enriqueho či Juliana Nagelsmanna.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články