Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Chelsea má problém: Polovica kádra na predaj!

LONDÝN - FC Chelsea čelí vážnemu problému. Polovica kádra v lete na predaj!
Zdroj: 44741
Zdieľajte:

FC Chelsea čelí nebezpečenstvu porušenia pravidiel finančnej fair-play a môžu byť nútení zredukovať svoj nadupaný káder počas nadchádzajúceho letného prestupového obdobia. Vyzerá to tak, že neuvážené míňanie The Blues napokon dobehne.

FC Chelsea čelí problémom, polovica kádra na predaj

Začiatkom tohto týždňa sa ukázalo, že klub počas finančného obdobia 2021-22 zaznamenal neuveriteľnú stratu 121 miliónov libier. Súčasní vlastníci klubu tvrdia, že to bolo v dôsledku ekonomických sankcií uvalených na klub a bývalého riaditeľa ruského oligarchu Romana Abramoviča.

Prečítajte si aj

Tuchel pozerá po bývalých zverencoch: Do Bayernu chce priviesť niektorú z týchto štyroch hviezd

Vo svetle týchto správ by sa zdalo logické, keby nové vedenie na čele s majiteľom klubu Toddom Boehlym bude zavádzať úsporné opatrenia. Ale opak je pravdou! Za posledné dve prestupové obdobia FC Chelsea investovala neuveriteľných 600 miliónov libier.

Dokonca aj s trochou kreatívneho účtovníctva bude musieť Chelsea v lete presunúť niekoľko hráčov, aby sa vyhla trestu od futbalových úradov. Goal.com informuje o 13 hráčoch, ktorí sú najpravdepodobnejšími kandidátmi na odchod z klubu.

Sú medzi nimi Ethan Ampadu, Baba Rahman, Malang Sarr, Tiemoue Bakayoko, Conor Gallagher, Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic, Armando Broja, Pierre-Emerick Aubameyang, Callum Hudson-Odoi, Hakim Ziyech, Mason Mount a Mateo Kovačič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články