Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľké priznanie Cristiana Ronalda: Zvažoval som koniec!

RIJÁD - Zvažoval som koniec, odhaľuje Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo v súboji s Kóreou.
Zdroj: TASR/AP - Francisco Seco
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo zažil trpké majstrovstvá sveta v Katare. Tréner Fernando Santos ho často nechával len na lavičke a hviezdny portugalský útočník teraz priznal, že po šampionáte zvažoval koniec reprezentačnej kariéry!

Cristiano Ronaldo zvažoval koniec reprezentačnej kariéry

„Nebudem klamať. V našom živote musíme všetko zvážiť. Premýšľali sme, uvažovali, ja aj moja rodina, ale potom sme prišli na to, že napriek ťažkostiam, nemôžeme hodiť uterák. Bol som schopný pozrieť sa na situácie z odlišných uhlov pohľadu. Veľa som sa z toho naučil," priznal Cristiano Ronaldo, že sa pohrával s myšlienkou ukončiť po MS v Katare reprezentačnú kariéru, cituje ho portál goal.com.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.VIDEO Nevídaný jav: Cristiano Ronaldo okrem parádneho gólu predviedol gesto, ktoré by uňho asi nikto nečakal

Fernando Santos ale na lavičke Portugalska skončil a nahradil ho bývalý tréner Belgicka Roberto Martinez. Ten v úvodnej nominácii portugalského tímu v kvalifikácii o postup na EURO 2024 počíta aj s Ronaldom.

„Som šťastný, že som späť. Roberto Martinez ukázal, že so mnou počíta. Vždy som chcel hrať. Ako viete, hovoril s každým, aj so mnou. A uvedomil som si, že stále mám veľa čo dať národnému tímu. Cítim to, chcem to a mojou túžbou je posunúť Portugalsko na najvyšší level. Vždy som ochotný pomôcť, keď ma budú potrebovať," dodal útočník saudskoarabského tímu Al-Nassr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články