Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nevídaný jav: Cristiano Ronaldo okrem parádneho gólu predviedol gesto, ktoré by uňho asi nikto nečakal

RIJÁD - Nie len parádnym gólom z priameho kopu z veľkej vzdialenosti sa včera v zápase saudskoarabskej ligy prezentoval portugalský kanonier Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo to schytal od fanúšiko Al-Nassr.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Ronaldo skóroval delovkou z takmer 30 metrov a po troch zápasoch bez streleného gólu sa tak dočkal premiérového zásahu aj na domácom štadióne, ktorý svojou ranou v 78. minúte dokonale rozburácal.

Krátko po exportnom góle z priameho kopu sa Ronaldo v prospech spoluhráča vzdal možnosti kopať pokutový kop, pričom kapitán Al Nassr mohol prípadným gólom sám dokonať obrat s tímom Abha a zároveň zaokrúhliť počet svojich strelených gólov na desať.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo máva fanúšikom.VIDEO Tri zápasy gólovo mlčal, ale táto trefa stála za to: Ronaldo s exportným gólom z priameho kopu zavelil k obratu

Penalty sa ale ujal Brazílčan Anderson Talisca, ktorý premeneným pokutovým kopom zariadil triumf domáceho favorita a tím okolo portugalského kapitána Ronalda stráca na vedúci Al-Ittihád jediný bod a stále je tak reálne v hre o prvý ligový titul od roku 2019.

Ronaldo bol dokonca jedným z prvých gratulantov a obrat spolu s úspeśným strelcom búrlivo oslávili. "Je to vzájomný rešpekt, sme jeden tím a správame sa ako rodina," povedal najlepší klubový strelec Talisca televízii SSC.

"Bolo to od Ronalda niečo mimoriadne. Ale najdôležitejší je tím, všetko robíme v prospech klubu a je jedno, či som to ja, alebo iný hráč, dôležité je dávať góly," citovala druhého najlepšieho strelca súťaže, ktorý strelil svoj 14. gól, agentúra Reuters.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články