Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koniec! Bývalá hviezda Realu Madrid či Arsenalu zavesila definitívne kopačky na klinec

BERLÍN - Majster sveta z roku 2014 a bývalá hviezda Realu Madrid či Arsenalu definitívne končí kariéru!
Zdroj: 41180
Zdieľajte:

Nemecký futbalista Mesut Ozil na sociálnej sieti twitter informoval, že definitívne ukončil svoju úspešnú kariéru. V drese Realu Madrid získal titul v španielskej La Lige a vyhral aj Copa del Rey. S Arsenalom Londýn štyrikrát triumfoval v FA Cupe. V drese národného tímu Nemecka získal v roku 2014 titul majstra sveta.

Mesut Ozil definitívne ukončil kariéru

Kariéra hviezdneho nemeckého futbalistu bola sprevádzaná častými zraneniami a výkyvmi formy. Pred touto sezónou odišiel z Fenerbahce Istanbul do Basaksehiru, ale za tento klub odohral len sedem zápasov.

„Po dôkladnom zvážení oznamuje, že okamžite odchádzam z profesionálneho futbalu," napísal v príspevku na Twitteri. „Mám tú česť byť profesionálnym futbalistom už takmer 17 rokov a cítim sa neuveriteľne vďačný za túto príležitosť. Ale v posledných týždňoch a mesiacoch, som tiež utrpel nejaké zranenia a je mi čoraz jasnejšie, že je čas opustiť veľkú futbalovú scénu," pokračoval vo svojom rozlúčkovom príspevku Mesut Ozil.

Prečítajte si aj

Ancelotti mieri na lavičku Brazílie: V Reale Madrid ho má nahradiť klubová legenda

„Bola to úžasná cesta plná nezabudnuteľných momentov a emócií. Chcem poďakovať svojim klubom - Schalke 04, Werder Brémy, Real Madrid, Arsenal FC, Fenerbahce, Basaksehir a trénerom, ktorí ma podporovali, plus spoluhráčom, ktorí sa stali priateľmi."

Mesut Ozil vo svojom rozlúčkovom príspevku naznačil plány po skončení kariéry sa viac venovať svojej rodine - manželke Amine a dcérkam Ede a Ele.

„Osobitné poďakovanie patrí mojej rodine a mojim najbližším priateľom. Boli súčasťou mojej cesty od prvého dňa a dali mi toľko lásky a podpory v dobrých aj zlých časoch. Ďakujem všetkým mojim fanúšikom, ktorí mi prejavili toľko lásky bez ohľadu na okolnosti a bez ohľadu na to, ktorý klub som reprezentoval."

„Teraz sa teším na všetko, čo je predo mnou s mojou krásnou manželkou Amine a mojimi dvoma krásnymi dcérami Edou a Elou - ale môžete si byť istí, že sa z času na čas ozvem na svojich sociálnych sieťach. Uvidíme sa čoskoro, Mesut!," dodal nemecký futbalista, ktorý v októbri oslávi 35. narodeniny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Mesut Ozil

Diskusia

Podobné články