Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ancelotti mieri na lavičku Brazílie: V Reale Madrid ho má nahradiť klubová legenda

MADRID - Zamáva Ancelotti na rozlúčku? Namierené má na lavičku Brazílie a v Reale Madrid ho má nahradiť klubová legenda.
Zdroj: 41281
Zdieľajte:

Brazília je stále bez trénera po tom, ako Tite skončil po nevydarených MS 2022 v Katare. Talian Carlo Ancelotti je horúcim kandidátom na uvoľnenú stoličku. Napriek tomu, že má v Reale Madrid ešte platnú zmluvu do leta 2024, teda na jednu sezónu.

Ancelotti na lavičku Brazílie? Veľká šanca, hovorí Ederson

Brazílsky brankár Ederson z Manchesteru City priznal, že so spoluhráčmi z reprezentácie by angažovanie Ancelottiho privítali a je možné, že skutočne zasadne na lavičku Selecao! „Hovoril som s Casemirom, Viniciusom Juniorom a Ederom Militaom. Je veľká šanca, že príde," cituje Edersona goal.com.

„Stačí sa pozrieť na jeho životopis. Čoskoro sa dozvieme, či príde alebo nie. Dúfam, že čoskoro budeme mať nového trénera. Tiež cítim očakávania, pretože je priveľa špekulácií. Bude to brazílsky alebo zahraničný tréner? Tiež prežívame túto fázu neistoty," dodal gólman City.

Prečítajte si aj

Našiel si Real Madrid hlavný prestupový cieľ? Anglický útočník má byť náhradou za Benzemu

Real Madrid stráca v boji o majstrovský titul v La Lige 12 bodov na vedúcu FC Barcelonu. Vo vzájomných súbojoch s Kataláncami prehral trikrát v rade. Veľa o budúcnosti Ancelottiho napovie štvrťfinálová konfrontácia v Lige majstrov s Chelsea Londýn.

Raúl pripravený stať sa novým trénerom Realu Madrid

Nahradiť Ancelottiho na lavičke Realu Madrid by mohla klubová legenda Raúl Gonzalez. Aktuálny tréner Castilly je pripravený prevziať pozíciu hlavného kouča prvého tímu, ak mu bude táto možnosť ponúknutá. Informuje o tom RadioMARCA.

Raúl, ktorý odohral za Real Madrid najviac zápasov v klubovej histórii, zažíva s "béčkom" vydarenú sezónu v tretej lige. Castilla je na štvrtej pozícii len šesť bodov za lídrom súťaže. V sezóne 2019-20 priviedol tím Realu Madrid do 18 rokov k triumfu v mládežníckej Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: goal.com, RadioMARCA

Diskusia

Podobné články