Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Našiel si Real Madrid hlavný prestupový cieľ? Anglický útočník má byť náhradou za Benzemu

TOTTENHAM - Ani tento rok neprinesie Harry Kane do zaprášenej vitríny Tottenhamu vysnívanú trofej. Spurs opäť nezažívajú ideálnu sezónu, tréner Conte je zrejme na odchode a Harry Kane na prahu tridsiatky ešte nikdy nič nevyhral. Jeho situáciu sledujú kluby ako Manchester United, ale o kapitána Albionu sa po novom zaujíma aj Real Madrid, ktorý verí, že to, že Spurs nie sú ligovým súperom, bude hrať v jeho prospech.
Zdroj: 39899
Zdieľajte:

Harry Kane je pravdepodobne najlepší hráč, aký kedy obliekal dres Tottenhamu. Tento historický klub má mnoho legiend, ale Harry Kane stojí nad všetkými, naháňa rekord Alana Shearera, už teraz je najlepším strelcom v histórii klubu, ale vo veku 29 rokov ešte nikdy nič nevyhral. Napriek tomu zostal klubu verný, aj keď to možno nebola jeho voľba. Ani v tejto sezóne nemá kapitán Spurs žiadnu trofej, ktorú by mohol so spoluhráčmi zdvihnúť nad hlavu. Hlavným cieľom je teda udržať sa v prvej štvorke.

Možno však nastal čas, aby si strelec 270 gólov za Kohútov vypýtal novú výzvu, ktorá by ho priviedla k tomu, kvôli čomu sa hrá futbal. Tým niečím sú trofeje, ktoré Tottenham nemá na dosah. Tento rok sa od nich možno vzdialil. Práve Kane je prakticky jedinou hnacou silou útoku, keďže jeho partner Son má za sebou najhoršiu sezónu od tej debutovej v Londýne. Antonio Conte pravdepodobne v lete Tottenham opustí a čo bude s klubom ďalej, je neisté.

Manchester United má údajne záujem o Harryho Kanea. Pre každý klub na svete by bol Harry Kane obrovskou zbraňou. Jednoduchým faktom je, že za posledných 10 rokov by ste na svete nenašli veľa lepších útočníkov, čo sa potvrdzuje rok čo rok. Po novom sa o strelca tohtoročných 20 ligových gólov údajne zaujíma aj Real Madrid. Los Blancos veria, že v ich prospech by pri prípadných rokovaniach mohol hrať fakt, že v Premier League nie je konkurentom Tottenhamu, ktorý by jeho prestupom jednoznačne posilnil.

Karim Benzema predsa len starne a jeho zdravotný stav nie je tento rok vôbec pevný. Kane by tak mohol byť jeho budúcou náhradou. Otázkou však môže byť, či chce Kane zostať v Premier League, aby mohol prekonať rekord Alana Shearera, ktorý v najvyššej anglickej súťaži nastrieľal 260 gólov. Ten však na to potreboval viac ako 440 zápasov, zatiaľ čo Kane má po 309 zápasoch na konte 203 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články