Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Náhrada za Chovana? V Česku z neho chcú spraviť najlepšie plateného hráča, priznáva kontakt so Slovanom

BRATISLAVA - Nahradí v Slovane Chovana? V Česku z neho chcú spraviť najlepšie plateného hráča, priznáva kontakt s belasými.
Zdroj: 44648
Zdieľajte:

Matúš Macík sa po sedemmesačnej prestávke zavinenej zranením vrátil do hry vo veľkom štýle! V českej lige vychytal výhru a čisté konto, jeho Olomouc zdolal Mladú Boleslav 2:0. Chválil ho dokonca aj tréner súpera Pavel Hoftych.

Dilema Macíka: Nová lukratívna zmluva v Česku alebo Slovan?

„Bol výborný, vrátil sa v pre nás blbú dobu. Ešte týždeň si mohol odpočinúť, bolo by to zaujímavejšie... Má asi v rukaviciach magnety, pretože pochytal všetko. Poznám ho už zo Slovenska, je obrovský, pôsobí tak, že v bránke nie je miesto," cituje skúseného kouča iSport.cz.

Prečítajte si aj

Kmotrík reakciou prekvapil: Nečakané slová po nešťastnom konci Slovana v Európe!

Zaujímavé bude sledovať, akým smerom sa vyvinie budúcnosť Macíka, pretože v lete mu v Olomouci vyprší zmluva. „Sigma mu podľa našich informácií ponúka nový lukratívny kontrakt vrátane tučného sedemciferného podpisového bonusu, ktorý by z neho urobil najlepšie plateného hráča klubu," informuje iSport.cz.

V hre o jeho služby zostáva aj Slovan Bratislava. Ten sa o Macíka zaujímal už vlani v lete, keď tréner Vladimír Weiss chcel získať kvalitnú konkurenciu k Adriánovi Chovanovi. Ten v sezóne spravil niekoľko hrubých chýb, naposledy zlyhal v nadstavení proti Bazileju. Jeho kiks stál Slovan historický postup do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy a milión eur.

„Nebudem klamať, pred zranením nejaké ponuky boli. Medzi mnou a Slovanom nejaké veci tiež boli," priznal Macík záujem slovenského majstra o jeho služby. „Lenže prišlo zranenie a komunikácia medzi mnou a medzi klubmi sa stopla. Potom som už do toho nevidel, neviem, v akej fáze to bolo," dodal slovenský brankár.

Hodí Slovan znova laso a nahradí Macík na pozícii jednotky belasých Chovana?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články