Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík reakciou prekvapil: Nečakané slová po nešťastnom konci Slovana v Európe!

BRATISLAVA - Staronový generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší a jeho reakcia na nešťastný koniec v pohárovej Európe. Nečakané slová!
Zdroj: 44532
Zdieľajte:

Kto čakal kritiku, zostal prekvapený.

Staronový generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti instagram reagoval na nešťastný koniec belasých pred štvrťfinálovými bránami Európskej konferenčnej ligy.

Ivan Kmotrík mladší reagoval na nešťastný koniec Slovana

„Chýbal posledný krok k historickému futbalovému úspechu v ére samostatnosti Slovenskej republiky. Aj napriek nesplneniu nášho jasne nastaveného cieľa vieme, že práve toto je začiatok niečoho veľkého!," písal Kmotrík na instagrame.

„Ďakujem, že ste pri tom boli s nami v počte takmer 22-tisíc a na našom milovanom Tehelnom poli ste tak vytvorili neopísateľnú atmosféru. Obrovská vďaka patrí celému tímu, ktorý odvádzal úžasnú prácu," vyzdvihol úžasnú návštevu a poďakoval fanúšikom aj tímu.

Prečítajte si aj

VIDEO Weiss o najlepšom zápase Slovana za uplynulé dva roky: Aďo je veľmi dobrý človek, ale stalo sa...

Slovan inkasoval v nadstavení nešťastný gól na 2:2 po obrovskej chybe brankára Adriána Chovana, na hlavu ktorého sa zniesla obrovská vlna kritiky. Tento kiks stál klub historický postup do štvrťfinále európskeho pohára a milión eur do klubovej pokladnice. Napriek tomu Kmotrík zachoval pozitívny pohľad.

„Šport a konkrétne futbal prináša aj takéto momenty, aj vďaka tomu je to najsledovanejší šport na celom svete. Celé belasé mužstvo ukázalo, že v sebe má obdivuhodnú bojovnosť a dokáže zabojovať o tie najvyššie priečky pomedzi európsku konkurenciu."

Na záver burcuje k tomu, aby sa pozornosť klubu presmerovala na boj o obhajobu majstrovského titulu v slovenskej lige. Na vedúcu Dunajskú Stredu strácajú belasí štyri body.

„Už v nedeľu bojujeme v Podbrezovej, kde chlapci určite potrebujú vašu podporu. V skupine o titul to bude ešte veľmi náročné, ale dáme do toho všetko, aby titul zostal v Bratislave,“ dodal Kmotrík mladší odhodlane.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Ivan Kmotrík

Diskusia

Podobné články