Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona plánuje investovať 100 miliónov eur do nákupu týchto dvoch posíl

BARCELONA - FC Barcelona má v pláne investovať 100 miliónov eur do kúpy tejto dvojice posíl.
Radosť futbalistov FC Barcelona.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

FC Barcelona má na najbližšie letné prestupové obdobie jasný plán. Joan Laporta a Mateu Alemany chcú pokračovať v angažovaní hráčov za nulové náklady, teda voľných hráčov, aby dodržali finančnú fair-play. Preto budú musieť Katalánci pristúpiť k predaju niektorých hráčov súčasného kádra.

Xavi si vytypoval dve posily, dokopy vyjdú na 100 miliónov eur

Ilkay Gundogan a Iňigo Martinez sú dvoma hráčmi, ktorí prídu na Nou Camp v lete ako voľní hráči. Zároveň vedenie FC Barcelona pripravuje investíciu vo výške 100 miliónov eur do dvoch posíl, ktoré si vyžiadal tréner Xavi.

Prečítajte si aj

Slovák a bývalý ligový majster prijal maďarské občianstvo: Bol som donútený!

Podľa španielskeho AS sú dvoma hlavnými cieľmi Xaviho Juan Foyth a Vitor Roque. Do tejto dvojice hráčov plánuje Barcelona investovať 100 miliónov eur.

Juan Foyth má zvýšiť konkurenciu na pravej strane, navyše ide o profil hráča, ktorý ideálne zapadá do Xaviho konceptu a predstáv. Okrem toho má v La Lige množstvo skúseností. Argentínsky futbalista má v zmluve s Villarrealom výkupnú klauzulu vo výške 54 miliónov eur.

Vitor Roque má zvýšiť konkurenciu a možnosti rotácie v ofenzíve. Brazílčan upútal Xaviho svojimi výkonmi v drese Paranaense. Jeho cena sa pohybuje okolo 40 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články