Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Predviedli ste veľké nič, celý projekt je neúspešný: Médiá a experti sa pustili do PSG po vyradení z LM

PARÍŽ - PSG na premiérový triumf v LM opäť nedosiahne. V stredajšej osemfinálovej odvete v Mníchové nedokázali Messi a spol. zmazať jednogólové manko z Paríža a po prehre 0:2 v prestížnej súťaži skončili. V tejto fáze súťaže už piatykrát zo siedmych posledných ročníkov.
Lionel Messi reaguje v odvete osemfinále Ligy majstrov Bayern Mníchov - PSG.
Lionel Messi reaguje v odvete osemfinále Ligy majstrov Bayern Mníchov - PSG. Zdroj: TASR/AP - Andreas Schaad
Zdieľajte:

"Veľké nič," stálo na titulnej strane francúzskeho denníka L'Équipe po zápase. "Projekt Paris St-Germain bol postavený tak, aby vyhral Ligu majstrov. Vyzerá to tak, že v konečnom dôsledku bude neúspešný. Od víťazstva v Lige majstrov je teraz na míle vzdialený. Za tie roky nakúpil veľa skvelých hráčov a nič. Mladí francúzski futbalisti, ktorí sú roztrúsení po Európe, by určite dokázali to, čo súčasní hráči PSG. Navyše za štvrtinu nákladov a s klubovou identitou, s ktorou si ich fanúšikovia spájajú," napísal na Twitteri bývalý anglický reprezentant Joe Cole.

PSG bez zraneného Neymara na Bayern nestačilo. Prehralo oba zápasy, nevsietilo ani gól. V odvete tomu bol najbližšie Vitinha, ktorý po chybe Sommera zakončoval do prázdnej brány. Jeho nie príliš prudkú strelu však stačil v poslednom momente zastaviť pred bránkovou čiarou stopér De Ligt.

Prečítajte si aj

Brazílsky futbalista Richarlison pózuje počas príchodu na galavečer The Best.Brazílsky útočník kritizuje trénera Conteho: Táto sezóna stojí za úplné ho*no, nechápem, prečo som nehral!

Proti výbornej domácej obrane sa nepresadili ani Messi s Mbappém. Naopak, po chybe Verrattiho a góle Choupo-Motinga po hodine hry prehrávali. Obrat sa im nepodaril a v závere inkasovali druhýkrát. "Dostali sme naozaj hlúpy prvý gól, na tejto úrovni nevídaný. Áno, bol tam tlak Bayernu, ale niekedy sa nesmiete hanbiť nakopnúť loptu dopredu. Sme veľmi sklamaní z vyradenia. Musíme sa s tým však vyrovnať a prijať to," povedal tréner PSG Christophe Galtier.

"PSG si nezaslúžilo ísť ďalej. V prvom polčase sme ešte mali dôvod dúfať, ale v druhom to bolo presne také ako v prvom zápase v Paríži. PSG robilo individuálne chyby, ktoré Bayern trestal. Jednoducho nemôžete stratiť loptu, ako to urobil Verratti pri prvom góle," povedal bývalý francúzsky reprezentant Samir Nasri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články