Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Brazílsky útočník kritizuje trénera Conteho: Táto sezóna stojí za úplné ho*no, nechápem, prečo som nehral!

LONDÝN - Brazílsky útočník Tottenhamu Hotspur Richarlison kritizoval manažéra Antonia Conteho po stredajšom vypadnutí z Ligy majstrov. Brazílčan spochybnil trénerovo rozhodnutie nechať ho na lavičke a zároveň vyhlásil, že táto sezóna stojí "za ho*no".
Brazílsky futbalista Richarlison pózuje počas príchodu na galavečer The Best.
Brazílsky futbalista Richarlison pózuje počas príchodu na galavečer The Best. Zdroj: TASR/AP - Michel Euler
Zdieľajte:

AC Miláno vyradilo Tottenham z najprestížnejšej európskej klubovej súťaže, keď si v oboch vystúpeniach udržalo čisté konto. Brahim Díaz strelil jediný gól dvojzápasu na San Sire.

Richarlison, ktorého Tottenham získal minulé leto za približne 70 miliónov eur, sa pod vedením Antonia Conteho len ťažko presadzuje v základnej zostave. Proti Milánu odohral záverečných 20 minút pri bezgólovej remíze.

"Nechápem... Hral som dobre. Vyhrali sme proti Chelsea a West Hamu a zrazu som sedel na lavičke. Proti Wolves som nastúpil na päť minút. Pýtal som sa na dôvod a nikto mi nič nepovedal," začal Richarlison otvorene hovoriť po záverečnom hvizde pre brazílsku televíziu TNT Sports.

Prečítajte si aj

Eduardo Camavinga v drese Real Madrid.Manchester United pripravuje masívnu 130-miliónovú ponuku za hviezdu Realu Madrid

"V utorok ma požiadali, aby som si v telocvični urobil kondičný test. Povedali mi, že ak ho úspešne absolvujem, nastúpim v stredu. Nakoniec som sa dostal medzi náhradníkov. Sú veci, ktorým jednoducho nerozumiem," pokračoval.

Na posledných majstrovstvách sveta v Katare nastúpil za Brazíliu trikrát. V aktuálnej sezóne strelil za Tottenham iba dva góly. V Premier League 25-ročný futbalista stále čaká na presný zásah.

"Ani v stredu som nedostal vysvetlenie. Uvidím, čo nám tréner povie vo štvrtok. Nie som hlúpy. Som profesionál, ktorý každý deň tvrdo pracuje a chce hrať," pokračoval v rozhovore.

Na záver zdôraznil, že ho mrzí nevýrazný útok Spurs, ktorý zlyhal proti Milánu. Zo súťaže vypadli sklamaní. Ak chce Tottenham hrať v Lige majstrov aj budúci rok, musí sa do nej kvalifikovať cez domácu súťaž.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články