Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan či koniec? Kováčik: Od Hamšíka viem, čo sľúbil svojej rodine!

BRATISLAVA - Ukončí kariéru alebo oblečie dres Slovana Bratislava? Prezident SFZ Ján Kováčik prehovoril o Hamšíkovi: Mám od neho jednu informáciu, toto sľúbil rodine!
Zdroj: 43695
Zdieľajte:

V tureckých médiách sa nedávno objavila informácia o tom, že Marek Hamšík po sezóne v Trabzonspore skončí a prikývnuť by mal na ponuku Slovana Bratislava. Prezident SFZ Ján Kováčik by to videl ako veľký prínos pre najvyššiu slovenskú súťaž.

Kováčik: Od Hamšíka viem, čo sľúbil svojej rodine

„Pre slovenskú ligu by to bol prínos, ale to je skôr otázka na Mareka. Samozrejme, každý hráč takéhoto kalibru, ktorý sa vráti do našej ligy, je obrovský prínos. Videli sme to už aj v minulosti, keď sa vrátil ktorýkoľvek hráč, ktorý dlhodobo pôsobil v zahraničí a robil Slovensku dobré meno, tak to bolo obrovské lákadlo a lige to prinieslo aj istú vážnosť,” cituje Kováčika šport.sk.

Zároveň však naznačil, že v hre je stále aj otázka ukončenia kariéry dlhoročného reprezentačného kapitána.

Prečítajte si aj

Weiss chce so Slovanom v Bazileji uhrať dobrý výsledok: Verím v dobrú odvetu pred vypredaným štadiónom

„Od Mareka Hamšíka mám informáciu z jednej diskusie, ktorá prebehla ešte minulý rok, že chce ukončiť hráčsku kariéru. Sľúbil to rodine a rád by to dodržal. Je to všetko na ňom ako sa rozhodne, ale zo svojho hľadiska môžem povedať len toľko, že by som bol veľmi rád, keby sa vrátil k reprezentačnému tímu. Čo najskôr,” prezradil Ján Kováčik zámer priviesť Hamšíka do realizačného tímu reprezentácie.

Reprezentačný tréner Francesco Calzona ešte na jeseň pre Radio Crc tiež naznačil svoje plány spolupracovať s Hamšíkom pri slovenskej reprezentácii.

„O Marekovi Hamšíkovi počúvam často. V Turecku by mal po tejto sezóne skončiť. Na Slovensku je kráľ. Keď sa rozhodne skončiť, tak bude na mieste po mojom boku.”

Zdieľajte:
Zdroje informácií: šport.sk, Radio Crc

Diskusia

Podobné články