Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luka Modrič na odchode z Realu Madrid: Do tohto klubu by mal zamieriť

MADRID - Luka Modrič pravdepodobne v lete opustí Real Madrid, toto by mal byť jeho nový klub!
Zdroj: 42323
Zdieľajte:

Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič má v Reale Madrid platnú zmluvu len do konca aktuálnej sezóny. V lete môže odísť ako voľný hráč. K predĺženiu spolupráce zatiaľ neprišlo a podľa Foot Mercato pravdepodobne ani nepríde a cesty Modriča s Realom sa rozídu.

Napriek tomu, že Modrič verejne vyjadril túžbu zotrvať na štadióne Santiaga Bernabeua. „Chcem zostať, pretože si to zaslúžim a nie preto, že mi to dajú ako darček. Nikdy v živote som nič nedostal zadarmo a nestane sa to ani teraz. Nech sa stane čokoľvek, môj vzťah ku klubu sa nezmení."

Prečítajte si aj

Vlastenec v El Clásicu mu zničil kariéru: Dnes žije zo 400 eur a prosí o pomoc!

37-ročný Modrič sa už radí k veteránom, no tréner Carlo Ancelotti chválil jeho kvality a mal by záujem pokračovať v spolupráci. Faktom však je, že aj nad budúcnosťou samotného Ancelottiho sa vynárajú pochybnosti.

Stane sa Modrič spoluhráčom Ronalda?

Podľa Foot Mercato je pravdepodobnejší odchod Modriča z Realu Madrid a zamieriť by mohol do Al-Nassr. Saudskoarabského klubu, v ktorom pôsobí jeho bývalý spoluhráč z Realu Madrid Cristiano Ronaldo.

Športovým riaditeľom Al-Nassr je Goran Vučevič, ktorý má veľmi dobré vzťahy s jedným z poradcov Luku Modriča. Tento vzťah by mohol napomôcť presunu chorvátskej hviezdy do Al-Nassr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Foot Mercato

Diskusia

Podobné články