Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ten Hag to hráčom nedaroval: Vymyslel netradičný trest po obrovskej potupe

MANCHESTER - Potupa, na akú sa tak ľahko nezabudne! Erik ten Hag pripravil pre hráčov United netradičný trest za blamáž s Liverpoolom.
Erik ten Hag na lavičke Manchestru United.
Zdroj: TASR/AP - Alvaro Barrientos
Zdieľajte:

Holandský tréner Erik ten Hag vyznáva netradičné metódy v koučingu a nezaprel to ani po historicky najpotupnejšej prehre Manchesteru United v anglickej Premier League s FC Liverpool 0:7.

Netradičný trest

Deň po tomto fiasku pred tréningovou jednotkou prinútil hráčov sedieť v tichosti v kabíne a pustil im oslavné chorály fanúšikov The Reds zo spomínaného zápasu. O tomto netradičnom treste informoval The Mirror.

Ten Hag bol na svojich zverencov poriadne nahnevaný. Podľa médií z britských ostrovov mal hráčom povedať, že mali šťastie, že necestovali s rozhnevanými fanúšikmi vlakom, ale tímovým autobusom.

Prečítajte si aj

Dohra po fiasku s Liverpoolom: Príde Bruno Fernandes o kapitánsku pásku?

Hráčov tiež varoval pred častejšími sedeniami so športovým psychológom a tiež pred preradením k tímu do 21 rokov, v prípade opakujúcich sa zlyhaní.

Uvidíme, ako sa hráči "červených diablov" dokážu naštartovať a čo predvedú vo štvrtok v úvodnom osemfinále Európskej ligy proti Betisu Sevilla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Mirror

Diskusia

Podobné články